Headerafbeelding

Scouting Magazine

Vier keer per jaar ontvang je als vrijwilliger het Scouting Magazine met daarin het katern Scouts Info. Scouts Info is het katern speciaal voor scouts vanaf 21 jaar en bevat allerlei gave reportages, leuke vacatures voor bijvoorbeeld evenementen en belangrijke informatie voor jou en je groep. In het Scouting Magazine zijn ook de katernen Beverpost (bevers, 5-7 jaar), Scouty (welpen, 7-11 jaar), Flitz (scouts, 11-15 jaar), IXIXEL (explorers, 15-18 jaar) en Tijdrover (roverscouts, 18-21 jaar) te vinden. Hieronder kun je het Scouting Magazine bekijken.

Scouting Magazine 02-2020

Wil je het Scouting Magazine van jouw groep personaliseren? Vul de vier pagina's in het hart van het magazine via portal.scouting.nl!