Headerafbeelding

Scouting Magazine

Alle leden van Scouting Nederland ontvangen drie keer per jaar het Scouting Magazine. In het Scouting Magazine vind je voor alle speltakken van Scouting een eigen katern: Beverpost voor bevers van 5-7 jaar, Scouty voor welpen van 7-11 jaar, Flitz voor scouts van 11 tot 15 jaar, IXIXEL voor explorers van 15 tot 18 jaar, Tijdrover voor roverscouts van 18 tot 21 jaar en daarnaast het Scouts Info katern voor alle vrijwilligers met gave reportage,s leuke vacatures voor evenementen en belangrijke informatie en tips voor jou en je Scoutinggroep. Hieronder kun je het Scouting Magazine bekijken.

Scouting Magazine 1 - 2023

Voor Scoutinggroepen is er de mogelijkheid om het Scouting Magazine van jouw groep te personaliseren. Je kunt vier pagina's in het midden van het magazine vullen met nieuws, weetjes, puzzels en foto's speciaal voor jouw leden. Dat kun je doen via de speciale Scoutingportal.

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op e.issuu.com/embed.html?d=scouting_magazine_2_2023&u=scouting-nederland


Wil je het Scouting Magazine van jouw Scoutinggroep personaliseren? Vul de vier pagina's in het hart van het magazine, jullie eigen middenkatern, via portal.scouting.nl! Kijk voor de deadlines en meer informatie op deze pagina over de magazineportal.

Op zoek naar eerdere uitgaves van het Scouting Magazine? Die vind je in de downloads!

Downloads

Wil je het Scouting Magazine liever als pdf lezen? Dan kun je de edities van dit jaar hieronder downloaden. Zoek je een oudere editie? Die kun je tussen de andere magazine-downloads vinden. Hieronder vind je ook wat tips voor Scoutinggroepen die aan de slag willen met het middenkatern dat je via onze portal kan maken voor alle leden van je Scoutinggroep en onze mediaplanning, waar je de deadlines en verschijningsdata van de magazines in kan vinden.

Scouting Magazine in 2023

Op zoek naar de verschijningsdata van het Scouting Magazine voor 2023?

Lezen bij de tent

Scouting Magazine 2024 en verder

Vanaf 2024 gaat het magazine veranderen. Het huidige Scouting Magazine word...

Ondersteuning