Headerafbeelding

Scouting Magazine

Alle leden van Scouting Nederland ontvangen vier keer per jaar het Scouting Magazine. In het Scouting Magazine vind je voor alle speltakken van Scouting een eigen katern: Beverpost voor bevers van 5-7 jaar, Scouty voor welpen van 7-11 jaar, Flitz voor scouts van 11 tot 15 jaar, IXIXEL voor explorers van 15 tot 18 jaar, Tijdrover voor roverscouts van 18 tot 21 jaar en daarnaast het Scouts Info katern voor alle vrijwilligers met gave reportage,s leuke vacatures voor evenementen en belangrijke informatie en tips voor jou en je Scoutinggroep. Hieronder kun je het Scouting Magazine bekijken.

Scouting Magazine 4 - 2021

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op e.issuu.com/embed.html?d=scouting_magazine_november_2021_web&u=scouting-nederland


Wil je het Scouting Magazine van jouw groep personaliseren? Vul de vier pagina's in het hart van het magazine via portal.scouting.nl!

Op zoek naar eerdere uitgaves van het Scouting Magazine? Die vind je in de downloads!

Downloads

Wil je het Scouting Magazine liever als pdf lezen? Dan kun je de edities van dit jaar hieronder downloaden. Zoek je een oudere editie? Die kun je tussen de andere magazine-downloads vinden. Hieronder vind je ook wat tips voor Scoutinggroepen die aan de slag willen met het middenkatern dat je via onze portal kan maken voor alle leden van je Scoutinggroep en onze mediaplanning, waar je de deadlines en verschijningsdata van de magazines in kan vinden.

Ondersteuning