Headerafbeelding

Studentenscouting

Studentenscouting is hot! Al heel wat jaren zijn er studentenstammen in de grote studentensteden van Nederland. De laatste jaren komen daar steeds meer nieuwe steden bij. In onderstaand overzicht vind je alle studentenscoutingsteden en nieuwe initiatieven.

Op de website van studentenscouting in Nederland is informatie te vinden over studentenscouting in het algemeen. Ook op de Facebookpagina van Studentenscouting in Nederland staat veel informatie over de verschillende steden waarin studentenscouting zit. Momenteel is er Studentenscouting zit in de volgende steden:

In oprichting

Kaartje

Op al deze plekken is studentenscouting actief!

Zelf een studentenstam of Scoutinggroep oprichten?

Daarover vind hier meer informatie. Landelijk team Groepen en regio's kan je daarbij helpen.

Scoutingspel