Headerafbeelding

Samenwerken en adverteren

Wist je dat: 

  • Scouting Nederland met 110.000 leden, de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland is
  • Wereldwijd ruim 50 miljoen meiden en jongens lid zijn van Scouting?
  • Nederland ruim 1.000 Scoutinggroepen telt?
  • Vrijwilligers bij Scouting gemiddeld 8 uur per week besteden aan Scouting?

Zie je mogelijkheden om met Scouting samen te werken of wil je adverteren in een van onze publicaties? Neem contact met ons op! 

Samenwerken

Scouting Nederland kent verschillende partners, samenwerkingen en leveranciers. Jouw organisatie ook op deze lijst? Neem dan contact op. 

We bekijken per advertentie, uiting en activiteit of deze past binnen onze visie en van belang is voor onze leden. Natuurlijk ben je welkom om contact op te nemen wanneer je ideeën hebt over hoe jouw organisatie en Scouting Nederland elkaar vooruit kunnen helpen.

Adverteren

Scouting Nederland heeft verschillende publicaties waarin geadverteerd kan worden. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden om te adverteren. 

Magazine
Scouting Nederland heeft twee verschillende magazines. Een fysiek magazine dat één keer per jaar uitkomt voor jeugdleden tot en met 15 jaar en een digitaal magazine voor iedereen vanaf 15 jaar dat twee keer per jaar verschijnt. Zowel in het fysieke magazine als in het digitale magazine zijn mogelijkheden om te adverteren. 

Nieuwsbrief

De @-Scout is een tweewekelijkse nieuwsbrief die naar alle 18+ leden van Scouting Nederland wordt gestuurd. Dit zijn er +/- 40.000.