fotolijn

Internet

Je ledenadministratie bijhouden in Scouts Online, online inschrijven voor trainingen en activiteiten of eenvoudig een mooie website voor je groep realiseren: dit is slechts een kleine greep uit de internetfaciliteiten die Scouting Nederland alle leden biedt. Het doel van alle mogelijkheden is het vereenvoudigen van je werkzaamheden als vrijwilliger bij Scouting, in je groep, in de regio of op landelijk niveau.

Scouts Online

Scouts Online helpt je met de ledenadministratie en de financiën in je groep of regio, maar je kunt je er ook eenvoudig en snel inschrijven voor evenementen en trainingen.

Website- en e-mailfaciliteiten

Internet neemt een steeds grotere rol in binnen Scouting. Scouting Nederland biedt groepen, regio's en alle leden gratis mogelijkheden voor het maken en onderhouden van een eigen website en het gebruik maken van een Scoutingmailadres.

Team internet

Alle internetfaciliteiten die Scouting Nederland biedt, worden ontwikkeld door Team internet. Team internet bestaat uit een grote groep vrijwilligers, ondersteund door beroepskrachten. Binnen Team internet wordt onderscheid gemaakt tussen de verschillende werkgroepen, iedere werkgroep is gespecialiseerd op een eigen vlak: beheer (systeem- en serverbeheer), ontwikkeling (programmeurs), CMS (Joomla!-websites, webmasters), helpdesk en test. Alle leden en onderdelen van Scouting Nederland kunnen gebruik maken van de ondersteuning en faciliteiten van Team internet.

Wil je lid worden van Team Internet? Stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Met vragen over Scouts Online kun je terecht bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..