Headerafbeelding

ScoutingApp

Waar en wanneer je maar wilt relevante informatie en het laatste nieuws checken op je smartphone. Iedereen is er inmiddels aan gewend geraakt en naast een spetterende website en goede 'offline' communicatie is mobiel steeds belangrijker in de communicatie naar leden, vrijwilligers en ouders. De ScoutingApp helpt je daarbij! Voor jouw groep biedt de app een te gek extra communicatiemiddel waarmee je ouders, leden, vrijwilligers en misschien zelfs nieuwe leden kunt bereiken. Altijd en overal.

Binnenkort een nieuwe versie van de ScoutingApp

Er wordt hard gewerkt om vóór de start van seizoen 2020-2021 een nieuwe Scoutingapp te lanceren. Deze app biedt meer mogelijkheden dan de vorige ScoutingApp, heeft meer en betere opties, een eigentijdse vormgeving en maakt communicatie binnen speltakken makkelijker. De inloggegevens voor de beheeromgeving zullen naar de contactpersoon van jouw Scoutinggroep verstuurd worden als de app beschikbaar komt.

Ondersteuning