Headerafbeelding

Publicaties

Scouting Nederland brengt jaarlijks verschillende publicaties uit. Alle leden ontvangen het Scouting Magazine, iedere twee weken ontvangen alle vrijwilligers de digitale @-scout en voor samenwerkingspartners en externe relaties is er de Scouting Nederland Nieuwsbrief.
Hieronder vind je alle publicaties op een rijtje:

Nieuws

Blijf op de hoogte van het belangrijkste en bijzonderste nieuws van Scouting Nederland. Wanneer nodig deelt Scouting Nederland persberichten met wat relevant is voor de buitenwereld om te zien. Krijg inzicht in de zaken waar Scouting zich voor inzet en blijf op de hoogte van de veranderingen. 

Scouting Nederland nieuwsbrief

Scouting Nederland brengt twee keer per jaar een Scouting Nederland Nieuwsbrief uit die onder meer bestemd is voor Eerste en Tweede Kamerleden, wethouders, actualiteitenprogramma's en (sociaal-)maatschappelijke organisaties waarmee Scouting Nederland samenwerkt of relaties onderhoudt.

De laatst verzonden nieuwsbrieven zijn hier als download terug te vinden:

De digitale editie is hier te bekijken:

Aanmelden voor digitale nieuwsbrief

Aanmelden op de digitale nieuwsbrief kan door hieronder je mailadres in te vullen. Je ontvangt dan twee keer per jaar de Scouting Nederland nieuwsbrief in je mailbox.

Social Media

Social media is tegenwoordig niet te missen. Kijk mee op onze verschillende kanalen. Zo vind je ons op Instagram, wie weet zie je jezelf wel terug! Heb je interesse in ScoutTV? Kijk dan op YouTube. Je vindt onze verschillende kanalen hieronder.

Volg ons op onze kanalen

Instagram

Facebook

X

LinkedIn

YouTube

@-scout

Alle landelijke vrijwilligers en bestuursleden, regionale bestuursleden en medewerkers, groepsbestuursleden, kaderleden, roverscouts, plusscouts, steunpunten, ScoutShops en beroepskrachten binnen Scouting blijven op de hoogte van alles wat er speelt binnen Scouting met @-scout: de tweewekelijkse informatiemail met het belangrijkste nieuws en onmisbare informatie over evenementen en trainingen. Iedere twee weken inspireren de spelspecialisten van Scouting Nederland iedere leeftijdsgroep met een speltip in een bepaald thema of programma en deelt het landelijk HRM-team haar tofste vacatures voor een nieuwe uitdaging. Kortom: met het lezen van @-scout mis je nooit meer iets over Scouting!

Lees online

Ga naar Overzicht verstuurde e-mailings voor vrijwilligers om @-scout te lezen.

Aanmelden voor de @-scout

Iedere scout die in Scouts Online een van bovenstaande functies heeft, krijgt @-scout automatisch toegezonden. 

Updates

Inspirerende en informatieve tips, nieuws, columns en verhalen uit het hart van de vereniging.

Samenwerken en adverteren

Wist je dat:  Scouting Nederland met 110.000 leden, de grootste jeugd- en j...

Pers en media

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteit...