Headerafbeelding

Bestuurlijke ondersteuning

Scouts uit het hele land hebben de afgelopen jaren gewerkt aan ontwikkeling van hun groep. Onder andere met behulp van de groepstrajecten Groepsontwikkeling, Bestuursontwikkeling, Groei en Spelkwaliteit zijn ze op weg naar Toekomstproof. Niet alleen in ledenaantallen, maar ook in kwaliteit. Een geweldig resultaat en daar zijn we trots op! Ook de komende jaren kun je je groep een boost geven. In de eerste plaats omdat het leuk is, maar je legt ook een stevige basis voor de toekomst van je groep. Zo kun je kinderen en jongeren blijven uitdagen om zich persoonlijk te ontwikkelen door het doen van gave activiteiten.

Download de brochure Boost je groep! met handige tips, tools en voorbeelden voor zowel leiding als bestuur en de poster Boost je groep! met volop inspiratie om aan de slag te gaan.

Het filmpje 'Boost je groep' kun je ook downloaden. Op deze website vind je heel veel handige producten, praktische informatie en hulpmiddelen om jouw groep een boost te geven. In je regio en bij Scouting Nederland staan scouts klaar om je te helpen. De contactgegevens vind je hier. Wil je je groep intensief laten ontwikkelen? Dan is één van de groepstrajecten iets voor jouw groep!

Power Up Your Game Besturen

Vraag jij je wel eens af of het besturen van je Scoutingorganisatie leuker ...

Groepsontwikkeling

In de periode 2010-2015 hebben veel groepen gebruik gemaakt van procesbegel...

Groeitrajecten

Met veel Scoutinggroepen gaat het goed: ze groeien, zowel in aantallen jeug...

Bestuursontwikkeling

De rol van het groepsbestuur heeft grote invloed op de kwaliteit van de gro...

Ondersteuning