Headerafbeelding

Allround Club Official Zeilen

Vind jij het ook leuk om zeilwedstrijden te organiseren? Na het succes van vorig jaar zal er ook dit jaar weer een landelijke opleidingsdag georganiseerd worden voor wedstrijd- en protestcommissies. Op deze gezellige en leerzame cursus vertellen we je hoe officiële wedstrijden georganiseerd worden. Zo komen de verschillende wedstrijdbanen aan bod, de start- en finishprocedures en de regels tijdens het zeilen, maar dat alles vooral vanuit het oogpunt van de organisatie. En natuurlijk horen we ook graag jullie ervaringen. Je zult zien dat er nog heel wat komt kijken bij het uitzetten van een goede zeilwedstrijd.

De cursus is bedoeld voor iedereen die graag meehelpt bij de verschillende zeilwedstrijden die Scouting organiseert, of dat nu lokale groepswedstrijden zijn, regionale zeilwedstrijden of de wedstrijden tijdens de grote landelijke evenementen en of je nu boeicontrole, protestcommissie of wedstrijdleider bent. In deze cursus komt het allemaal aan bod. Naast de cursus dag krijg je toegang tot 2 korte online cursussen van het watersportverbond. Aan het einde van de cursus ben je officieel wedstrijdofficial niveau 2 en ontvang je het daarbij behorende certificaat. De kosten bedragen €45,- Hiervoor krijg je al het opleidingsmateriaal, een lunch en een leuke leerzame dag.

Cursus Allround Club Official voor zeilwedstrijdleider en jurylid protestcomité

• Vind jij het ook leuk om zeilwedstrijden te organiseren? Leer wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een zeilwedstrijd.
  • In samenwerking met het Watersportverbond worden landelijke opleidingsdagen georganiseerd voor wedstrijd- en protestcommissies. Op deze gezellige en leerzame cursus vertellen we je hoe officiële wedstrijden georganiseerd worden.
  • Zo komen de verschillende wedstrijdbanen aan bod en de regels tijdens het zeilen, maar dat alles vooral vanuit het oogpunt van de organisatie. Hoe leg je de boeien er goed in? Hoe ziet de startprocedure eruit? Wat doet de Jury allemaal? Wanneer kom je als Rescue in actie?
  • En natuurlijk horen we ook graag jullie ervaringen. Je zult zien dat er nog heel wat komt kijken bij het uitzetten van een goede zeilwedstrijd.
  • De cursus is bedoeld voor iedereen die graag meehelpt bij de verschillende zeilwedstrijden die Scouting organiseert, of dat nu lokale groepswedstrijden zijn, regionale zeilwedstrijden of de wedstrijden tijdens de grote landelijke evenementen en of je nu boeicontrole, protestcommissie of wedstrijdleider bent. In deze cursus komt het allemaal aanbod.
  • Naast de cursus dag krijg je toegang tot 2 korte online cursussen van het watersportverbond.
  • •Aan het einde van de cursus ben je officieel wedstrijdofficial niveau 2 en ontvang je het daarbij behorende certificaat. Aanmelden kan via Scouts Online.