fotolijn

Jungledag

Jaarlijks organiseren veel regio's een Jungledag voor alle welpen uit de regio. Om de regio's bij de organisatie van deze dag te ondersteunen, wordt ieder jaar een spelbrochure ter beschikking gesteld.

Thema 2018

Het thema  (de speldraad)  en activiteiten staan dit jaar in het teken van ‘Opposites Attract’. Tijdens deze Jungledag is Rikki Tikki Tavi zoek. Mowgli, Shanti en de jungledieren gaan in groepjes zoeken. Tijdens de zoektocht komen Mowgli, Shanti, Bagheera en Broer Wolf in Wonderland terecht. Onderweg krijgen ze onder andere te maken met ‘eet me’s’ (koekjes die hen doen groeien) en ‘drink me’s’ (een drank je dat ze weer kleiner maakt). Eenmaal in Wonderland aangekomen blijkt Rikki Tikki Tavi in het kasteel van de hartenkoningin terecht te staan: “Eraf met zijn hoofd!”

Klik hier om de spelbrochure voor de Jungledag 2018 te downloaden .

Ben jij regio-organisator?

Regioactiviteiten zijn groter en uitdagender dan activiteiten die welpen normaal in hun eigen groep doen. Als regio-organisator heb je een grote rol bij de organisatie van deze activiteiten. Op de pagina voor regio-organisatoren vind je informatie over de functie, het ontwikkelen van je competenties en het behalen van je kwalificatie als regio-organisator.