Jungledag

Jaarlijks organiseren veel regio's een Jungledag voor alle welpen uit de regio. Om de regio's bij de organisatie van deze dag te ondersteunen, wordt ieder jaar een spelbrochure ter beschikking gesteld.

Thema 2019

Via de nieuwe speldraad, The Final Frontier, willen we jeugdleden prikkelen om zich te ontwikkelen door vernieuwende en uitdagende activiteiten. Met behulp van Scoutingtechnieken en moderne technieken verkennen ze de wereld voorbij hun eigen grenzen. Zo komen ze meer te weten over Scouting wereldwijd en andere culturen. Bij de welpen is er iets vreemds gespot in de Jungle. Niemand weet wat het is. Is het een beest? Is het een rots? De Jungledieren gaan op onderzoek uit en belanden in Afrika! Samen met hun Afrikaanse tegenhangers moeten ze uitzoeken hoe ze terug naar huis kunnen.

Klik hier om de spelbrochure voor de Jungledag 2019 te downloaden.

Ben jij regio-organisator?

Regioactiviteiten zijn groter en uitdagender dan activiteiten die welpen normaal in hun eigen groep doen. Als regio-organisator heb je een grote rol bij de organisatie van deze activiteiten. Op de pagina voor regio-organisatoren vind je informatie over de functie, het ontwikkelen van je competenties en het behalen van je kwalificatie als regio-organisator.