fotolijn

Jungledag

Jaarlijks organiseren veel regio's een Jungledag voor alle welpen uit de regio. Om de regio's bij de organisatie van deze dag te ondersteunen, wordt ieder jaar een spelbrochure ter beschikking gesteld.

Thema 2017

In 2017 is het thema ( de speldraad ) van de Jungledag 'Binnenstebuiten'. Tijdens deze Jungledag wordt de jungle geraakt door een magische meteoriet. Als gevolg hiervan zijn bijna alle dieren met elkaar verwisseld. Mor heeft nu bijvoorbeeld het uiterlijk van Ikki en Mang dat van Hathi. Best raar om niet te zijn wie je denkt dat je bent. Mang kan met een olifantenlijf natuurlijk niet echt lekker in een boom hangen. Geholpen door Oe moeten de welpen ervoor zorgen dat het evenwicht weer terugkeert in de jungle. Klik hier om de spelbrochure van de Jungledag 2017 te downloaden.

Ben jij regio-organisator?

Regioactiviteiten zijn groter en uitdagender dan activiteiten die welpen normaal in hun eigen groep doen. Als regio-organisator heb je een grote rol bij de organisatie van deze activiteiten. Op de pagina voor regio-organisatoren vind je informatie over de functie, het ontwikkelen van je competenties en het behalen van je kwalificatie als regio-organisator.