Headerafbeelding

Spelstorm

Wist je dat er elke week tijdens opkomsten in Scoutinggroepen ongeveer 20.000 activiteiten worden gedaan? En wist je dat elke twee weken in de @-scout nieuwe speltips staan? Wist je dat deze speltips ook allemaal in de activiteitenbank zijn terug te vinden? Heb je zelf leuke ideeën en wil je deze met anderen delen of samen bedenken? Geef je dan op, dan nodigen we je uit voor de halfjaarlijkse Spelstorm en komt jóuw idee misschien wel in de volgende @-scout!

Praktische informatie

Hoe lang duurt het?1 zondagmiddag

Waar kan ik meer informatie vinden?

Mail naar spelspecialisten@scouting.nl voor data en meer info

Toelichting

De Spelstorm vormt dé inspiratiebron voor de tweewekelijkse speltips in de @-scouts. Hiermee helpen scouts andere scouts, door hun eigen leuke spelideeën en ervaringen met anderen te delen. Op een zondagmiddag ga je aan de slag om voor alle speltakken nieuwe activiteiten te bedenken die passen bij de actualiteit. Alle bedachte activiteiten worden ook nog eens toegevoegd aan de activiteitenbank.

Wanneer je je alleen of met je leidingteam aanmeldt voor een Spelstorm, ontvang je hiervoor een uitnodiging vanuit het landelijk team Spel. Reiskosten en lunch worden vergoed en het levert je bovenal een inspirerende en vooral gezellige dag op. Als kers op de taart zie je dan na een tijdje je eigen spelideeën in de @-scout staan, hoe leuk is dat?

Scoutingspel