fotolijn

Stage bij Scouting

Ben je nu of binnenkort op zoek naar een stageplek? Bij Scouting Nederland zijn er allerlei mogelijkheden om stage te lopen! Marketing, communicatie, rechten, vormgeving, ICT, bestuurskunde, journalistiek; je kunt het zo gek niet bedenken. Stages bij Scouting Nederland vormen een echte uitdaging!

Je kunt bij Scouting Nederland stage lopen als je een mbo-opleiding doet, maar ook als je een opleiding op hbo- of wo-niveau doet. Je wordt begeleid door een professional op jouw gebied, maar je hebt ook de mogelijkheid om eigen projecten op te pakken.

Lijkt het jou leuk om stage te lopen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je CV en je wensen voor een stage.

Maatschappelijke stage

Iedere scholier krijgt er wel mee te maken: de maatschappelijke stage. Sommige scholieren gaan aan de slag in peuterspeelzalen, verzorgingstehuizen of kinderboerderijen. Maar je kunt natuurlijk ook bij Scouting terecht!

Scouting Nederland heeft als doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Maatschappelijke stage sluit hier goed bij aan. Scoutinggroepen betrekken jongeren van buitenaf graag bij hun activiteiten. Bij Scouting ben je samen actief, maak je veel plezier en leer je tegelijkertijd verantwoordelijkheid te nemen. De grote overeenkomst tussen maatschappelijke stage en Scouting is dan ook leren door te doen!

Lijkt het jou leuk om je maatschappelijke stage bij Scouting te doen? Zoek dan naar een Scoutinggroep bij jou in de buurt en vraag naar de mogelijkheden.