Nationale Scoutingloterij

Jaarlijks vindt de Nationale Scoutingloterij plaats. De opbrengst van de lotenverkoop gaat naar de Scoutinggroepen, Scouting Nederland en het Scouting Nederland Fonds. Met de opbrengst kunnen Scoutinggroepen bijvoorbeeld het onderhoud van hun clubhuis betalen. De loten kosten € 2,50 waarvan € 1,50 naar de groep toe gaat.

Uitslag trekking Scoutingloterij 2015

De winnaars zijn bekend! Bekijk direct de winnende lotnummers. Je kunt de uitslag daarnaast ook telefonisch opvragen of downloaden:

Met de trekking van de Scoutingloterij 2015 zijn de loten van de editie van 2014 niet meer geldig.

Informatie voor Scoutinggroepen

Meedoen = winnen! Ook voor jouw Scoutinggroep. Wil jouw groep ook dit jaar weer meedoen? Kijk onder Financiën - Acties voor alle praktische informatie over de Nationale Scoutingloterij, het bestellen van loten en meer.

Nationale Scoutingloterij 2016

Van 26 maart tot en met 16 oktober 2016 komen scouts in heel Nederland weer langs de deuren met loten voor de Nationale Scoutingloterij. De opbrengst van de lotenverkoop gaat naar de Scoutinggroepen, Scouting Nederland en het Scouting Nederland Fonds. Met de opbrengst kunnen Scoutinggroepen bijvoorbeeld het onderhoud van hun clubhuis betalen. De loten kosten € 2,50 waarvan € 1,50 naar de groep toe gaat. Een belangrijke datum is die van 6 december 2016, dan is de trekking van de Nationale Scoutingloterij.

Meer informatie Scoutingloterij 2015

De Kansspelautoriteit heeft op 25-11-2014 Stichting SNL (Samenwerkende Non-profit Loterijen) een vergunning gegeven onderkenmerk 8727. Scouting Nederland participeert in deze stichting. Het deelnemersreglement van de Nationale Scoutingloterij is opgenomen in het reglement Stichting SNL. Deelname aan de Nationale Scoutingloterij is vanaf 18 jaar. Speel bewust. Het aantal loten van de Nationale Scoutingloterij bedraagt maximaal 800.000. De winstkans van de Nationale Scoutingloterij in 2014 was voor de hoofdprijs 1:240.024. De kans op een prijs is: 0,35%. De winstkans van de Nationale Scoutingloterij in 2015 was voor de hoofdprijs 1:243.952. De kans op een prijs is: 0,36%. Als in 2016 wederom 243.952 loten in de trekking meedoen, is de winstkans voor de hoofdprijs 1:243.952 en de kans op een prijs 0,36%.

Loteigenaren en -eigenaressen kunnen vanaf 8 december 2015 op de volgende manier te weten komen of ze in de prijzen zijn gevallen:

• Via telefoonnummer 0900-202 50 46 (35 cent per minuut, gemiddelde duur 1,5 minuut)
  • Via www.scoutingloterij.nl

Op de achterzijde van het lot staat precies wat er gebeuren moet als er een prijs is gewonnen. De loten zijn tot één jaar na trekking geldig.

Bij de Nationale Scoutingloterij vallen de hoofdprijs en de 1e tot en met 6e prijs altijd op loten die verkocht zijn. Niet-verkochte loten doen niet mee met de trekking voor de hoofdprijzen!

Nationale Scoutingloterij Autowinkel Victorinox Duinrell Philips Magellan GPS Image Map

Delen op: