Nationale Scoutingloterij

Jaarlijks vindt de Nationale Scoutingloterij plaats. De opbrengst van de lotenverkoop gaat naar de Scoutinggroepen, Scouting Nederland en het Scouting Nederland Fonds. Met de opbrengst kunnen Scoutinggroepen bijvoorbeeld het onderhoud van hun clubhuis betalen. De loten kosten € 2,50 waarvan € 1,50 naar de groep toe gaat.

Benieuwd naar de uitslag van 2014Klik hier om direct de winnende lotnummers van de loterij 2014 te bekijken (download) of bekijk de lotnummers op deze pagina.

Informatie voor Scoutinggroepen

Meedoen = winnen! Ook voor jouw Scoutinggroep. Wil jouw groep ook dit jaar weer meedoen? Kijk onder Financiën - Acties voor alle praktische informatie over de Nationale Scoutingloterij, het bestellen van loten en meer.

Meer informatie over de Scoutingloterij 2015

Van 28 maart tot en met 18 oktober 2015 komen scouts in heel Nederland weer langs de deuren met loten voor de Nationale Scoutingloterij. De opbrengst van de lotenverkoop gaat naar de Scoutinggroepen, Scouting Nederland en het Scouting Nederland Fonds. Met de opbrengst kunnen Scoutinggroepen bijvoorbeeld het onderhoud van hun clubhuis betalen. De loten kosten € 2,50 waarvan € 1,50 naar de groep toe gaat. Een belangrijke datum is die van 8 december 2015, dan is de trekking van de Nationale Scoutingloterij.

De Kansspelautoriteit heeft op 25-11-2014 Stichting SNL (Samenwerkende Non-profit Loterijen) een vergunning gegeven onderkenmerk 8727. Scouting Nederland participeert in deze stichting. Deelname aan de Nationale Scoutingloterij is vanaf 18 jaar. Speel bewust. Het aantal loten van de Nationale Scoutingloterij bedraagt maximaal 800.000. De winstkans van de Nationale Scoutingloterij in 2014 was voor de hoofdprijs 1:240.024. De kans op een prijs is: 0,35%.

Loteigenaren en -eigenaressen kunnen op de volgende manier te weten komen of ze in de prijzen zijn gevallen:
• Via telefoonnummer 0900-202 50 46 (35 cent per minuut, gemiddelde duur 1,5 minuut)
• Via www.scoutingloterij.nl

Op de achterzijde van het lot staat precies wat er gebeuren moet als er een prijs is gewonnen. De loten zijn tot één jaar na trekking geldig.

Bij de Nationale Scoutingloterij vallen de hoofdprijs en de 1e tot en met 6e prijs altijd op loten die verkocht zijn. Niet-verkochte loten doen niet mee met de trekking voor de hoofdprijzen!

Delen op: