Tool - Evenementenmodule

Wil jij de inschrijving voor jouw eigen bijeenkomst of evenement handig en overzichtelijk regelen? Registreer overzichtelijk alle deelnemers voor allerlei bijeenkomsten van je groep, regio of landelijke team, zodat jij alle gegevens bij elkaar hebt en je ook eventuele kosten kunt innen.

Hoe lang ben je er mee bezig?  10 minuten per inschrijfformulier
Waar is het verkrijgbaar? https://sol.scouting.nl
Waar kan ik meer informatie vinden?

Hier kun je de handleiding downloaden

Toelichting

Als je een bijeenkomst gaat organiseren, wil je ook goed de deelnemers registreren. Of het nu gaat over een kamp, een ouderavond, een kerstbijeenkomst of training.

In deze module kan je zelf inschrijfformulieren maken. Je kiest daarbij zelf wat voor soort invulvakjes je op bet formulier wilt zetten. Van open invulvelden tot vakjes die je kan aanvinken. Van velden die mensen mogen invullen tot velden die mensen moeten invullen. Voor leden en ook niet-leden.

Zo heb je in beeld wie er komt en kan je je deelnemers later ook handig nog informatie toesturen.

Door ook meteen de betaling aan dit inschrijfformulier te koppelen, regel je in een keer ook handig de financiën. Dit kan met incasso, contante betaling of eigen overschrijving.

We helpen je graag nog verder op weg met een SOL-training, zodat we je alle ins en outs kunnen bijbrengen.