Tool - Accommodatiegids

Clubhuis of kampterrein huren voor je weekend of zomerkamp? De online accommodatiegids helpt bij het vinden van een geschikt clubhuis of kampterrein voor het houden van je kamp of voor andersoortige bijeenkomsten.

Hoe lang ben je er mee bezig?  5 minuten
Waar is het verkrijgbaar? Je vindt de accommodatiegids hier
Waar kan ik meer informatie vinden?

Hier vind je meer informatie

Toelichting

Met deze handige tool kan je op zoek naar een plekje voor je zomerkamp of andere bijeenkomst. Er staan ruim 800 accommodaties is vermeld!

Je geeft aan met hoeveel personen je komt, wanneer je komt, welke provincie je naar toe wilt, of je met (niet) scouts komt, of je naar een labelkampeerterrein wilt en of je een gebouw of kampeerveld nodig hebt.

Met icoontjes kan je nog speciale wensen aangeven. Zoals welke voorzieningen je zoekt zoals sanitair, of en hoe je er kan koken, hoe de omgeving eruitziet en wat er in de omgeving is, enzovoort.

Op basis van je zoekopdracht krijg je een lijst met de beschikbare plekken. In een aantal gevallen kun je ook al direct reserveren via Scouts Online.

Als je het fijner vindt om door een lijst te zoeken op bijvoorbeeld een plaatsnaam, die optie is er ook nog!

Je kunt overigens ook je eigen scoutinggebouw laten opnemen in de accommodatiegids voor verhuur.