ScoutVlog

#ScoutVlog nr. 87 - Scoutfit vs.
#ScoutVlog nr. 87 - Scoutfit vs. "oude" blouse
In deze nieuwe #ScoutVlog onderzoeken vlogger Luuk en vlogger Roelof voor eens en altijd welke blouse er beter is: de Scoutfit of de "oude' blouse! Check de vlog snel om te zien welke heeft gewonnen.
#ScoutVlog nr. 88 - Scout-In17
Niet alleen vlogger Roelof, maar ook vlogger Pien en vlogger Luuk waren te vinden op Scout-In17. Ze werden ontzettend vaak herkend en aangesproken. Heb jij een foto met ze gemaakt? Deel hem in de reacties!
#ScoutVlog nr. 89 - Exxploraxxion 2017 op Scoutinglandgoed Zeewolde
Exxploraxxion 2017 - Dare to explore! Vlogger Luuk durfde het aan en nam een kijkje. Samen met heel veel andere explorers uit heel Nederland.
#ScoutVlog nr. 90 - Knoopchallenge
Vet veel Scoutingknopen leggen in vet weinig tijd. Roelof ging de uitdaging aan! In de vorige challenge ontving Roelof van vlogger Pien de uitdaging om zeven Scoutingknopen te leggen.
#ScoutVlog nr. 91 - Talk like a pirate!
Van torens bouwen voor JOTA-JOTI naar vlotten bouwen met vlogger Amy. Het is alweer even geleden, maar tijdens International Talk Like A Pirate Day ging Amy met haar welpen aan de slag om een echt piratenschip te bouwen! Hebben jullie wel eens een piratenopkomst gedraaid? Deel je tofste piratenfoto ...
#ScoutVlog nr. 92 - Op naar de JOTI Express
Het is vrijdag dus tijd voor een splinterineuwe #ScoutVlog waarin je ziet hoe Pien haar JOTA-JOTI-weekend beleefde bij de JOTI Express.
#ScoutVlog nr. 93 - Amy's Halloween
Kijkwijzer tip! Kan je niet tegen bloed, wonden en horror? Sla dan deze vlog even over... ;-)
#ScoutVlog nr. 94 - Lu(u)cifer challenge
In deze #ScoutVlog gaat Luuk de challenge aan van vlogger Roelof: maak een fantastisch kunstwerk van lucifers.
#ScoutVlog nr. 95 - Powergirl Pien
Omdat meiden ook van buiten spelen houden en net zo stoer als jongens kunnen zijn, zo niet sterker: vlogger Pien neemt je in de nieuwe #ScoutVlog mee naar een girlpower event! Meer over meiden binnen Scouting lees je op http://bit.ly/2gpmYCt.

Tip ScoutTV

Ongeldige invoer
Ongeldige URL (vergeet http:// niet)