fotolijn

Scoutingdrukwerk

Via Scoutingdrukwerk.nl kun je online eenvoudig allerlei communicatie- en wervingsmiddelen vormgeven, aanpassen en opmaken. Is alles naar wens? Dan kun je de producten tegen een interessante prijs professioneel laten drukken en thuisbezorgen. Dit zogenaamde printing on demand-systeem is voor iedere Scoutingorganisatie (groep, regio en steunpunt) beschikbaar. Nog geen account of de inloggegevens kwijt? In het startscherm kun je een nieuw account aanvragen.

Prijzen en betaling

Samen met de drukker streeft Scouting Nederland ernaar alle prijzen zo laag mogelijk te houden, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. Het gebruik van het systeem is gratis voor groepen. De prijzen bestaan enkel uit de daadwerkelijke papier-, druk- en verzendkosten. Om de lijntjes zo kort en efficiënt mogelijk te houden, betaal je per iDEAL direct aan de drukker en kies je zelf het afleveradres, waar Scoutingdrukwerk.nl, zonder tussenkomst van Scouting Nederland de door jou gemaakte producten aflevert.

Levering

Er wordt op één adres naar keuze geleverd. De gemiddelde levertijd staat aangegeven bij het product. Reken op ongeveer een week. Doordat er vaak sprake is van een lage oplage, probeert Scouting Nederland kosten- en milieubesparend te werken door opdrachten van verschillende groepen te combineren.

Eigen verantwoordelijkheid

Scoutingdrukwerk.nl is zo ingericht dat je werkt binnen de kaders van de Scoutinghuisstijl en de Laat je uitdagen!-stijl. Hierin kun je vrijwel alles naar wens aanpassen; je kunt bijvoorbeeld zelf foto's toevoegen. Er is voor gekozen om géén 'check' te laten doen door Scouting Nederland op de producten die je maakt, aanpast en bestelt. Dat geeft heel veel vrijheid, want de producten worden echt 'iets van jezelf', maar je bent tegelijkertijd ook zelf verantwoordelijk. Check de producten dus goed (stuur bijvoorbeeld een gratis digitale proef naar jezelf en iemand anders) voordat je op 'Bestellen' klikt!

Vragen en suggesties

Heb je vragen of suggesties voor nieuwe producten in Scoutingdrukwerk.nl? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..