Maak kans op een weekend Duinrell!

Goede voornemens kun je het hele jaar starten: waaronder het vieren van 100 jaar welpen! In heel 2020 vinden superleuke activiteiten plaats. Zoals Tijd voor taart!, Junglefestival en misschien wel jouw eigen disco of feest voor de hele groep? Maar we denken niet alléén aan de jeugdleden... Welpenleiding kan zich inschrijven voor één van de twee Jungle Experience weekenden. Met feest, inspiratie en nog veel meer. Maar dat is nog niet alles: welpenleidingteams kunnen kansmaken op een weekendverblijf in een comfort Duingalow van Duinrell voor 6 personen!

Hoe maak je kans?

Tijd voor taart! is zo’n belangrijke activiteit: als je jarig bent dan deel je uit! In de feestdoos die elke Scoutinggroep heeft ontvangen zit een bakmix voor taart. De welpen bieden, samen met de leiding, een taart aan aan de burgemeester. Die taart moeten ze wel eerst zelf bakken en versieren, want wat is lekkerder dan een taart die je zelf hebt gebakken? Maak een mooie foto in hoge resolutie van jouw welpen die de taart overhandigen aan de burgemeester of wethouder je woonplaats. Stuur de foto('s) uiterlijk 31 januari op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (eventueel met een Wetransfer-linkje) onder vermelding van je naam, Scoutinggroep, Scoutingfunctie en woonplaats. Maandag 3 februari maken we het winnende welpenleidingteam bekend via social media en krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Let op: met het inzenden van je foto's ga je ermee akkoord dat Scouting Nederland de foto's mag gebruiken voor promotionele doeleinden.