European Jamboree 2020

Een nieuw, gaaf Scoutingavontuur wacht op je in de zomer van 2020! In Gdansk, Polen wordt de 3e Europese Jamboree georganiseerd, EJ2020.

Na de laatste European Jamboree in 2005 in het Verenigd Koninkrijk keert de EJ terug om jonge mensen uit heel Europa en de wereld in Gdansk te verzamelen. Om samen avonturen te beleven, onze internationale gemeenschap te versterken en jonge mensen de kans te bieden elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. EJ2020 vindt van 27 juli tot 6 augustus 2020 plaats!

De Europese Jamboree 2020 is een gezamenlijk evenement georganiseerd door WOSM & WAGGGS en de Poolse Scouting and Guiding Association (ZHP). Momenteel hebben meer dan 40 landen uit de Europese regio's van WOSM en WAGGGS hun contingenten geregistreerd, waaronder het Nederlandse contingent! Scouting Nederland vaardigt een contingent explorers (14-17 jaar tijdens het evenement) af.

Wil jij mee? Ga voor meer informatie naar de website van het Nederlandse contingent via ej.scouting.nl!