ScoutTV

Scouts bezoeken Paleis Noordeinde
Afgelopen dinsdag bracht Scouting een bezoek aan Koningin Máxima op Paleis Noordeinde. De scouts lieten Koningin Maximá met plezier kennis maken met de maatschappelijke rol die Scouting in de samenleving vervult. Bekijk nu de video van het bezoek!
#ScoutVlog nr. 47 - Mijn leiding is de liefste!
Amy ging in het kader van Nationale Vrijwilligersdag op bezoek bij de bevers van Scouting Schonauwen in Houten om eens te vragen wat zij van hun leiding vinden. Natuurlijk willen we ook graag weten wat jij van je leiding vindt. Laat het ons weten in de reacties!
#ScoutVlog nr. 46 - MannequinMarc!
Luuk heeft samen met Marc en zijn hond geprobeerd om een vette mannequin challenge te maken, maar of dat nou helemaal goed ging... Kunnen jullie het beter? Stuur voor dinsdag 6 december je mannequin challenge in naar luuk@scouting.nl en wie weet zie je je eigen video terug in de enige echte Scouting...
#ScoutVlog nr. 45 - Amy en haar Pietendiploma
Amy ging op bezoek bij Scoutinggroep JJB​ in Apeldoorn om haar Pietendiploma te halen. Of dat is gelukt? Bekijk snel de vlog!
#ScoutVlog nr. 44 - Een hike-insigne halen met een A!
Roelof ging op bezoek bij Scouting Elfregi Helen Keller Heemskerk​ en draaide een opkomst mee met hun scouts met een beperking. Benieuwd hoe dat eraan toe ging?
#ScoutVlog nr. 43 - Op bezoek bij de winnaars!
Luuk is back! In deze nieuwe #ScoutVlog reist hij naar Eindhoven om Scouting Wielewaal​ de prijs uit te reiken van de Instagram zomerkamp fotowedstrijd.
#ScoutVlog nr. 42 - Kinderen denken mee over het klimaat
Vorige week was Roelof namens Scouting aanwezig bij de Kinderklimaattop in Rotterdam, waar ook de Kinderklimaatdeals werden gelanceerd. Meer informatie daarover volgt binnenkort? Benieuwd naar hoe de Kinderklimaattop was? Check de nieuwe #ScoutVlog!
#ScoutVlog nr. 41 - Een kijkje over de grens met Jelmer!
Deze week nam Jelmer voor ons een kijkje over de grens bij de Dag van de Jeugdbeweging in Antwerpen. In een nieuwe gastvlog laat hij ons zien hoe het er daar aan toe gaat. Ga je zelf ook een keer iets leuks doen? Laat het ons dan weten via vlog@scouting.nl.
#ScoutVlog nr. 40 - Radioactief hunten in oktober
In deze nieuwe #ScoutVlog beleven Amy en Roelof beide op een compleet andere manier het JOTA-JOTI weekend. Amy doet mee aan de Jotihunt en Roelof gaat op bezoek bij Scoutinggroepen om te kijken hoe zij JOTA doen. Benieuwd? Geniet van je #lunchbreak!
#ScoutVlog nr. 39 - Masterchef in Drenthe
Voor een nieuwe #ScoutVlog ging Josien afgelopen weekend op bezoek bij het regioweekend voor scouts in Drenthe met thema Masterchef. Er werden echte sterrenmaaltijden gekookt op het houtvuur. Bekijk het nu zelf!

Over ScoutTV

ScoutTV is het online videoplatform door en voor scouts. Iedereen kan bijdragen aan ScoutTV met filmpjes, reportages, animaties en meer. ScoutTV is te volgen via www.scouttv.nlYouTube en Twitter.

Tip ScoutTV

1. Naam(*)
    Ongeldige invoer
  2. Scoutinggroep(*)