ScoutTV

VERDWAALD IN HET SCOUTSHOP MAGAZIJN | #136
Roar pakt zijn eigen ScoutShop pakket in en loopt duizenden rondjes in het magazijn. Kan hij alles vinden wat hij nodig heeft? Je ziet het in deze video! Meer ScoutVlogs zien? Abonneer je hier ^^^
WORDT HIELKE TWEEDE BIJ DE JOTACROSS? | 135
Tijdens de JOTA-JOTI deed Scoutvlogger Hielke mee aan de Jotacross. Volgens Hielke is de tweede plaats de beste plaats. Waarom? En lukt het hem om tweede te worden? Dat zie je in de #ScoutVlog van deze week!
WORLD SCOUT JAMBOREE PREPPINGS | #134
Evi en Pien zijn aanwezig op het IST-weekend van de WSJ! Ze kijken mee hoe de International Service Team-leden zich voorbereiden op de WSJ in Amerika, zodat de Nederlandse scouts een fantastische WSJ krijgen. Linedancing, Amerikales, alles komt voorbij! Abonneer hier om niks te missen! ^^^
DE FIK ERIN | #133
Pien is er als de brandweer bij! Ze neemt een kijkje bij de brandweer en gaat met brandweerscout Raymond in gesprek over de skills die hij als scout leerde en meeneemt in zijn werk bij de brandweer. En andersom! Meer ScoutVlogs zien? Abonneer je hier! ^^^
DE WEG KWIJT IN HET BOS? | #132
Hielke en Roelof zijn vandaag op de regiodag van regio Drie Rivieren Utrecht waar 200 scouts strijden om de beste scout te zijn! Geniet iedere vrijdag in je lunchpauze van een toffe vlog, waarin Pien, Hielke, Evi, Roar of Roelof je meeneemt naar uitdagende Scoutingactiviteiten in het land. Niks mis...
IK MOET JULLIE IETS VERTELLEN | #131
Donderdag 11 oktober was het International Coming Out Day. Roar heeft een belangrijke boodschap rondom jezelf durven zijn en vriendschap!
JIJ DENKT VETERS TE KUNNEN STRIKKEN?! | #130
Gaan de veters van jouw bergschoenen telkens los? En trek je van ellende je regenlaarzen elke keer maar weer aan? Dit is Roelof's veterstrikken 3.0!
ZEEPKISTENRACE ALPHEN | #129
Roar was aanwezig bij de Zeepkistenrace van Scouting Alphen!
SCOUTSHOP GIVEAWAY MET EVI | #128
Wil je kans maken? Vergeet dan niet je unieke groepsfoto te delen!
PIEN EN ROELOF OP NAWAKA 2018 | #127
ScoutVloggers Pien en Roelof brachten afgelopen zomer een bezoekje aan Nawaka 2018. Was jij er ook?

Over ScoutTV

ScoutTV is het online videoplatform door en voor scouts. Iedereen kan bijdragen aan ScoutTV met filmpjes, reportages, animaties en meer. ScoutTV is te volgen via www.scouttv.nlYouTube en Twitter.

Tip ScoutTV

Ongeldige invoer
Ongeldige URL (vergeet http:// niet)