fotolijn

Trainingen Scouts Online en Joomla! in 2019

Ook in 2020 organiseert Team internet weer verschillende trainingen voor Scouts Online en Content Management Systeem Joomla! De trainingen vinden verspreid door het land plaats en zijn gratis toegankelijk. Aanmelden kan eenvoudig via Scouts Online.

Scouts Online trainingen

De administratieve applicatie van Scouting Nederland heet Scouts Online. Scouts Online (SOL) bestaat uit verschillende modules. Je kunt een training volgen voor:

  • Ledenadministratie (basistraining)
  • Financiële module
  • Evenementen- en trainingsmodule
  • Verhuurmodule

Joomla!-trainingen

Binnen Scouting in Nederland wordt veel gebruik gemaakt van Content Management Systeem (CMS) Joomla! Met Joomla! werk je eenvoudig samen aan de website van je groep, regio of activiteit. Voor Joomla!-websites zijn Scoutinglay-outs beschikbaar en kun je gebruik maken van de ondersteuning van Team internet, onder andere in de vorm van een training. In de training komen verschillende onderwerpen aan bod, afgestemd op de wensen en behoeften van de deelnemers.

Data

  • Voor 2020 zijn er momenteel nog geen trainingsdata bekend. Zodra die wel vastgesteld zijn worden ze gedeeld op deze pagina. 

Informatie en inschrijven

Wil je meer informatie over de trainingen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname aan de trainingen is gratis. De lunch is inbegrepen. Neem indien mogelijk een laptop mee. Schrijf je in via de bovenstaande links.