Headerafbeelding

Groepsvoordeel

Scouting Nederland heeft met de volgende partners en/of leveranciers afspraken op maat voor Scoutinggroepen en -organisaties. Zij maken faciliteiten en service op maat mede mogelijk voor Scoutinggroepen en andere Scoutingorganisaties in heel Nederland.

Scoutingpartners waar jouw groep voordelig gebruik van kan maken

 • Boodschappen doen voor/tijdens kamp en andere activiteiten is een tijdrovende klus. Met AH.nl kun je tegen gunstige voorwaarden je boodschappen online bestellen en laten bezorgen op je kamp- of Scoutingterrein.

  • Inclusief AH Basic-producten en voordeelverpakkingen (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Minimale bestelwaarde van 25 euro
  • 50% korting op bezorgkosten
  • 10 euro korting op de eerste bestelling (alleen met je nieuw bestelaccount)
  • Pinnen bij ontvangst
  • Extra tijdsloten beschikbaar, want je krijgt een zakelijk Scoutingaccount voor jouw speltak


  Hoe werkt het?

  AH.nl maakt voor jou een zakelijk Scoutingaccount aan. Hiermee kun je voor jouw speltak boodschappen bestellen en laten bezorgen op een door jou aangegeven afleveradres. Is er geen fysiek adres? Vul dan het dichtstbijzijnde adres in (check dit met de verhuurder/terreinbeheerder) en zorg dat je daar tijdens je tijdslot aanwezig bent. Geef zo snel mogelijk je gegevens door, dan kan AH.nl op tijd jouw account aanmaken. Daarna kun je jouw bestelling doen via je account. Zorg ervoor dat je zo vroeg mogelijk en uiterlijk 2 dagen vóór levering je bestelling doet en je je bestelling tussentijds niet wijzigt. Dan loop je minder risico dat sommige producten op het laatste moment niet geleverd kunnen worden.


  Maak je zakelijke bestelaccount aan en vraag de gunstige voorwaarden voor jouw account aan:

  1. Ga naar www.ah.nl/mijn/inschrijven/zakelijk.
  2. Maak een bestelaccount aan met het KvK-nummer van jouw Scoutinggroep. 
  3. Vul het formulier in en zet bij ‘voornaam’ de naam van je Scoutinggroep en bij ‘achternaam’ de speltak waarvoor je bestelt. Je kunt het adres waar je de boodschappen wilt afleveren zelf invoeren. Na verzending van het formulier ontvang je van AH een bevestigingsmail.
  4. Met het invullen van je gegevens ga je ermee akkoord dat AH.nl jouw gegevens verwerkt.
  5. Geef je e-mailadres en de naam waarop het account staat (ingevuld bij voor- en achternaam) door aan de AH klantenservice (tip: het snelste is via chat of app) en vraag de gunstige voorwaarden aan voor jouw account. Vermeld daarbij ‘afspraken Scouting Nederland aanzetten voor mijn account’.

  Goed om te weten

  De bezorger rijdt niet over onverharde wegen. Je kunt jouw boodschappen dus oppikken op het punt waar de verharde weg stopt. Gebruik hiervoor het Scouting X AH.nl pick-up point bord om zelf op te hangen op de plek waar de bezorger kan komen. Bij de toegangspoort bijvoorbeeld. Download hem onderaan deze pagina.

  AH.nl bezorgt geen boodschappen op de Waddeneilanden.
  AH.nl kan contact met je opnemen in geval van bijzonderheden.
  Problemen met je bestelling? Bel 0800-0305 en houd het klantnummer bij de hand die je per mail hebt ontvangen van AH.nl.
  Met je bestaand AH zakelijk online account van jouw Scoutinggroep (en speltak) gebruik maken van de lopende afspraken tussen AH en Scouting Nederland? Let op: dit kan alleen met een AH zakelijk account. Zie stap 5 hierboven.

  Let op: ondanks de afspraken kan het voorkomen dat een artikel van jouw voorkeur niet te bestellen is. Dit kunnen we niet direct voor je veranderen. Mocht je uit ervaring weten dat dit artikel wel interessant is voor veel Scoutinggroepen, stuur ons dan een mail o.v.v. artikel AH voor Scouting met de naam en productinhoud van het artikel. Wij overleggen dan met AH of deze op een later moment wel in het assortiment kan.

 • Scouting Nederland en Aon werken al jarenlang samen op het gebied van verzekeringen voor Scoutinggroepen en -organisaties. Op die manier kan Scouting Nederland haar leden goedkope maar goede verzekeringen bieden die aansluiten bij de activiteiten van scouts. Naast de aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering, die onderdeel zijn van de landelijke contributie en daarmee het lidmaatschap, kunnen groepen bij Meeùs terecht voor onder andere de reisverzekering, bestuurdersaansprakelijkheids- en rechtsbijstandsverzekering, verzekeringen voor gebouwen, materiaal en boten.

  Meer informatie over verzekeringen voor Scoutinggroepen, naast de mogelijkheden bij Aon (voormalig Meeus) vind je hier: Verzekeringen

 • Handwasmogelijkheden, desinfectiepompen en eigen toiletten per kampbubbel…ingewikkeld? Niet voor Boels Rental. Bij Boels huur je alles wat je nodig hebt om je kamp, opkomst of activiteit coronaproof te maken. Dit jaar tegen nog scherpere prijzen dan voorgaande jaren. Kies voor transport of haal het zelf op (een handige aanhanger huren bij Boels kan ook).

  Speciale korting voor Scouting op al het verhuurmateriaal

  Je huurt niet alleen sanitaire voorzieningen tegen een scherpe prijs. De korting geldt op al het verhuurmateriaal van Boels. Zoals minigravers, rolsteigers, aanhangwagens en snoeigereedschap. Kijk voor het volledige assortiment op www.boels.com.

  Hoe werkt huren bij Boels?

  · Maak een klantnummer voor je Scoutingvereniging aan via www.boels.nl/formulieren/huren-op-rekening
  · Vul het bestelformulier in (download onderaan deze pagina) en mail deze naar events@boels.com
  · De dichtstbijzijnde Boels vestiging neemt vervolgens contact met je op

 • Wil je een administratiepakket wat echt aansluit op de behoefte van een Scoutingvereniging? Dat begrijpt dat je samen met andere bestuurders een administratie voert, dat je als vereniging geen klanten maar leden hebt, geen verkoop en inkoop, maar contributies en declaraties? Dan kan Conscribo iets voor jouw groep betekenen!

  Conscribo biedt een volledig administratiepakket gemaakt voor en door verenigingsbestuurders. In het pakket kun je een degelijke boekhouding voeren, contributie innen en verwerken, factureren, ledenadministratie voeren, e-mailen en heel veel meer.

  Conscribo richt niet op bedrijven met klanten, inkoop en verkoop, maar op verenigingen met leden, contributies en declaraties. Jouw vereniging is geen bedrijf, en Conscribo snapt dat. In Conscribo werk je niet alleen, maar kan ieder bestuurslid zijn eigen taken uitvoeren waarbij alle gegevens gelijk op de juiste plaats terecht komen. In samenwerking met Scouting Nederland krijgen Scoutingverenigingen 20% korting op de abonnementen van Conscribo! Meer informatie over het bijhouden van een boekhouding met Conscribo lees je hier of ga naar de website van Conscribo.

 • Ga met je Scoutinggroep naar Attractiepark Duinrell en profiteer van het Scouting Nederland lidmaatschapvoordeel! Je betaalt slechts € 17,50 p.p. voor een hele dag attractiepark. Check ook de site: https://www.duinrell.nl/scouting

  Het Scouting arrangement is inclusief:
  Entree attractiepark Duinrell (excl. Tikibad)
  Een exclusieve Duinrell-badge
  Plattegrond

  Voorwaarden en reserveren

  Het Scouting arrangement geldt van 4 april t/m 1 november 2020.
  Scoutinggroepen maken telefonisch een reservering via (070) 51 55 255.
  Minimaal 10 personen per arrangement (kleinere groepen mogelijk na overleg).
  Heb je vragen over het arrangement? Neem dan contact op of bel de afdeling Groepsreserveringen van Duinrell via (070) 51 55 255

 • Op zoek naar een avontuurlijk dagje uit voor jouw Scoutinggroep? Dan mag je Floriade Expo 2022 echt niet missen! Zweef door de lucht in de kabelbaan, ontdek de nieuwste groene snufjes, neem deel aan de Floriade Kids Expeditie en beleef nog veel meer tijdens een onvergetelijke dag bij Floriade.

  €9,00 per kind 4 t/m 12 jaar, 1 begeleider per 10 kinderen gratis
  €17,50 per kind vanaf 13 jaar, 1 begeleider per 20 kinderen gratis

  Kijk op floriade.nl/scouting voor alle mogelijkheden, voorwaarden en om je tickets te boeken!

  Wat is Floriade Expo 2022?
  Eens in de tien jaar komen alle groene grootheden bijeen gedurende deze wereldtuinbouwtentoonstelling. Van over de hele wereld verzamelen zich experts die groene oplossingen presenteren die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. Binnen het thema ‘Growing Green Cities’ tonen meer dan 400 nationale en internationale deelnemers hun nieuwste groene uitvindingen, oplossingen en toepassingen. Van hypermoderne zonnedakpannen tot verbazingwekkende verticale geveltuinen en van de beste manieren om tomaten te kweken tot de nieuwste snoeitechnieken. Je kunt het allemaal zien, proeven en ervaren bij Floriade. Los van alle inspirerende snufjes en innovaties kun je ook gewoon heerlijk genieten van al de natuurlijke pracht en praal op het terrein. Je kunt een reis maken langs de vele in-bloei-staande tuinen, het inspirerende arboretum en smullen van verrassende groene gerechten of jezelf onderdompelen in het afwisselende kunst en cultuurprogramma. Er is voor ieder wat wils. Kinderen kunnen op expeditie, ouders op proeverij en ondernemers kunnen hun biologisch-afbreekbare kaartjes uitwisselen en de basis leggen voor vruchtbare samenwerkingen.

 • 3 op de 10 kinderen spelen niet of slechts 1 keer per week buiten. Doe mee met de Collecte, waarvan 50% van de opbrengst voor materialen of activiteiten voor je eigen vereniging is. En 50% is voor projecten van Jantje Beton. Met speciale aandacht voor projecten voor kinderen in kwetsbare speelposities. En, Scoutinggroepen die gedurende 3 jaar deelnemen aan de Collecte kunnen een beroep doen op Jantjes Scouting Fonds voor verbouwingen aan het clubhuis.* Samen zorgen we ervoor dat meer kinderen, meer kunnen spelen. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden voor Jantjes Scouting Fonds op de pagina Subsidies & fondsen.

  Meld je vereniging aan voor de Jantje Beton Collecte via jantjebeton.nl.

 • Scoutinggroepen kunnen gebruik maken van soft- en hardware voor interessante kortingen of in sommige gevallen zelfs helemaal gratis. Dit is mogelijk omdat IT-leveranciers deze producten aanbieden vanuit hun beleid maatschappelijk betrokken ondernemen. De toegang tot deze producten gaat via TechSoup Nederland.

  Je kunt via TechSoup volwaardige licenties van de meest recente producten van leveranciers zoals Microsoft, Google, Adobe, Symantec en anderen gebruiken. Je kunt je Scoutinggroep registreren via www.techsoup.nl om ook in aanmerking te komen voor non-profit aanbiedingen. Hiervoor heb je een KvK-nummer nodig en je moet kunnen aantonen dat je organisatie een SBBI is. Na registratie ontvang je binnen vier werkdagen een bevestiging. Hierin staat vermeld voor welke producten je groep in aanmerking komt.

  TechSoup probeert de drempel zo laag mogelijk te houden. Sommige producten zijn helemaal gratis, zoals het basisabonnement Office 365 of Google Apps for Work, waarbij je heel flexibel mailboxen, en online samenwerkingstools ter beschikking kunt stellen aan je vrijwilligers. Sommige leveranciers beperken het donatieaanbod tot een aantal licenties per jaar, maar Office 365 en Google licenties zijn onbeperkt.

  TechSoup is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk en wereldwijd actief. De organisatie geeft goede doelen en vrijwilligersorganisaties toegang tot de maatschappelijke programma’s van meerdere internationale en lokale IT-leveranciers maar is volledig onafhankelijk van deze partners en heeft geen winstoogmerk.

  Landelijke projecten en teams kunnen geen gebruik maken van deze diensten.

 • Ga op wereldreis in één dag in WILDLANDS! Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. Speciaal voor scoutinggroepen heeft WILDLANDS een extra voordelige entreeprijs.

  Entree Scouting WILDLANDS

  Een entreeticket geeft je toegang tot alle werelden, attracties en shows in WILDLANDS.

  Entreeticket WILDLANDS 3 t/m 12 jaar € 10,95 p.p.
  Entreeticket WILDLANDS 12+ € 13,95 p.p.

  Deze prijzen zijn geldig vanaf minimaal 10 scouts en 1 leider. Per 10 scouts heeft 1 begeleider gratis toegang tot het park. Overige begeleiders betalen hetzelfde tarief als de kinderen (maximaal 1 begeleider per 3 scouts). Check ook: https://www.wildlands.nl/groepen/scouting

Ondersteuning