Headerafbeelding

Power Up Your Game Besturen

Vraag jij je wel eens af of het besturen van je Scoutingorganisatie leuker kan maken? En hoe effectief is jou bestuur? Allemaal vragen waarover je door middel van dit spel met je bestuur in gesprek kan gaan. Dus ga op Avontuur met Power Up Your Game voor besturen.

Power Up Your Game

Power Up Your Game kent inmiddels vele varianten die min of meer op dezelfde manier gespeeld kunnen worden. Deze spelvarianten worden uitgelegd in de algemene handleiding. Wil je het spel niet alleen voor je bestuur gebruiken maar in een van de andere varianten dan kan je bij de downloads alle mogelijkheden hier vinden. 

Digitale variant Power Up Your Game besturen

Voor besturen is echter ook een digitale variant ontwikkeld in Miro. Miro is een app voor digitale whiteboard. Hieronder kan je het spel direct spelen. De spelvarianten zijn hetzelfde als bij het fysieke spel. Maar je kan ook je eigen digitale bord aanvragen. Met je eigen digitale bord kan je je spel onderbreken, de resultaten bewaren en worden de kaarten niet verstoord door anderen. Een digitaal bord aanvragen kan via klik hier.

Digitale scorekaart Visie op besturen

Speciaal voor het ontwikkelen van een gezamenlijke Visie op besturen in Scouting is een digitale scorekaart ontwikkeld. Door deze digitale scorekaart in te vullen draag je als bestuur bij aan onze gezamenlijke visie. Daarnaast kan je scorekaart ook gebruiken om je scores vast te leggen in een rapportage door de ingevulde scorekaart naar jezelf te laten mailen (dit is optioneel). De digitale scorekaart heeft dezelfde opbouw als de fysieke scorekaart. Je kunt de digitale scorekaart hieronder invullen. 

Bestellen fysieke spel of kaarten

Speciaal voor het project visie op besturen zijn er 150 spellen gratis aan te vragen. Heb je het basis spel al bij de groep dan willen we je vragen om alleen de kaartenset lof te bestellen zodat er meer spellen overblijven voor groepen die het spel nog niet in bezit hebben. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat elke groep een basisset met aanvullende kaarten in bezit heeft. Wil je als bestuur Power Up Your Game bestellen dan kan dat via onderstaande bestelknop.

Ondersteuning