Headerafbeelding

Jungledag

Jaarlijks organiseren veel regio's een Jungledag voor alle welpen uit de regio. Om de regio's bij de organisatie van deze dag te ondersteunen, wordt ieder jaar een spelbrochure ter beschikking gesteld.

Thema 2022

Alle landelijke ledenactiviteiten staan dit jaar qua thema en activiteiten in het teken van het spelthema ‘De wereld rond in tig kleuren!’. Het spelthema is een soort rode draad die als basis dient voor het thema en de activiteiten van landelijke en regionale activiteiten, zoals de Bever-Doe-Dag, de Jungledag en de regionale Scoutingwedstrijden. Dit spelthema is de inspiratie geweest voor het themaverhaal en de activiteiten van de Jungledag. Een themaverhaal is een belangrijk hulpmiddel om met welpen een spannende dag te beleven en hen betrokken te houden.

Deze Jungledag laat Shanti Mor kennis maken met het internet en Instagram. Mor vindt dit geweldig en gaat helemaal los. Hij wil de mooiste foto’s van hem en de andere jungledieren maken. Maar of die er ook zo blij mee zijn?

Ben jij regio-organisator?

Regioactiviteiten zijn groter en uitdagender dan activiteiten die welpen normaal in hun eigen groep doen. Als regio-organisator heb je een grote rol bij de organisatie van deze activiteiten. Op de pagina voor regio-organisatoren vind je informatie over de functie, het ontwikkelen van je competenties en het behalen van je kwalificatie als regio-organisator.

Scoutingspel