Headerafbeelding

Spelboeket

Hoe kan je met je regio of landelijke activiteit een goede toekomstproof voorbeeldactiviteit organiseren voor de deelnemende groepen? Hoe sluit je aan bij de visie van Scouting Nederland. In het zakboekje krijg je allerlei ideeën aangereikt om er een gave grote groepsactiviteit van te maken.

Hoe lang ben je er mee bezig?10 minuten
Waar is het verkrijgbaar?Het zakboekje kun je hier downloaden
De infograpic kun je hier downloaden

Toelichting

Het spelboeket bestaat uit een infographic en een zakboekje.De infographic geeft in één oogopslag weer wat je allemaal kan doen om je grote activiteiten toekomstproof te maken. Het zakboekje geeft je volgens handvatten. In dit zakboekje staat bij elk aspect van een toekomstproof activiteit een checklist met tips die je verder kunnen helpen om met elkaar een goede uitdagende activiteit te organiseren.

“Leuk dit Spelboeket, zo zie je in één oogopslag waar je allemaal aan kan denken bij het organiseren van de Jungledag”

Scouting toekomstproof