fotolijn

Eenmalige gift

U kunt het Scouting Nederland Fonds op verschillende manieren ondersteunen. Daarmee maakt u het mogelijk dat het fonds Scoutinggroepen kan helpen om mooie projecten te realiseren. U kunt donateur worden van Scouting, maar u kunt ook een eenmalige schenking doen aan het Scouting Nederland Fonds. Het is mogelijk direct te doneren per iDeal.

Een eenmalige gift of schenking kunt u ook doen door het overmaken van het door u beoogde bedrag onder vermelding van 'gift' of 'schenking': Scouting Nederland Fonds - IBAN bankrekening: NL75INGB0674093283

ANBI

Omdat het Scouting Nederland Fonds een ANBI is, is deze gift of schenking aftrekbaar voor de inkomstenbelasting als persoonsgebonden aftrek. U kunt giften of schenkingen aftrekken voor zover deze meer dan 1% (de drempel) en niet meer dan 10% (het maximum) van uw inkomen bedragen (het totale inkomen van box 1, 2 en 3). Dit betreft dan het verzamelinkomen vóór toepassing van de persoonsgebonden aftrek. Uw belastingvoordeel is afhankelijk van het belastingtarief waaronder u valt. Meer ANBI-informatie.

Een naam invullen is verplicht

Geen (geldig) adres ingevoerd

Geen postcode ingevoerd

Invalid Input

Je hebt geen geldig e-mailadres ingevuld. Via je e-mailadres ontvang je een eenmalige bevestiging van je donatie.

Invalid Input

In verband met de transactiekosten kan uw donatie niet minder zijn dan 2,50 euro.

EUR 0,00

Invalid Input

Invalid Input

Klik op de knop 'Doneer nu' om uw donatie te voltooien. U wordt doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving om uw donatie met iDeal te voldoen.