Headerafbeelding

Whaly en River boten te koop na Nawaka

Voor Nawaka ging een sponsordeal helaas niet door, daardoor moesten we moesten creatief zijn en hebben we tegen een sterk gereduceerd tarief HDP hulpbootjes kunnen kopen. De boten zijn na het kamp 'over' en zullen dus verkocht worden. We willen jou(w) (groep) vooraf de kans geven er een te reserveren als je hier interesse in hebt. Jij profiteert dan van de forse korting die wij hebben kunnen regelen.

Sterk en onderhoudsarm

De Whaly en River boten zijn gemaakt van polyethyleen kunststof. Dit zorgt ervoor dat de boten heel sterk zijn en onderhoudsarm. Omdat de boten dubbelwandig zijn, merk je er nauwelijks wat van als je met de boot per ongeluk de kant raakt. Ondanks dat de boten heel sterk zijn, zijn ze wel heerlijk lichtgewicht. Het kunststof is UV-beschermend, volledig gekleurd en 100% recyclebaar.

Deze scheepjes zijn in onze ogen de ideale hulpscheepjes voor inzet als rescueboot bij zeilwedstrijden, begeleiding bij een welpenprogramma, spelbegeleiding, coaching bij zeilen of gewoon om een lekker rondje te varen.

€ 7600 River 420 Rood met opbergkist 15 pk Honda LHU
€ 7600 River 420 Grijs met opbergkist 15 pk Honda LHU
€ 4000 River 290 Grijs 6 pk Mercury MLH
€ 5900 Whaly 370 met kist blauw 9.9 pk Mercury MLH
€ 5600 3x Whaly 370 met kist blauw 8 pk Mercury MLH
€ 3800 2x Whaly 310 met kist blauw 6 pk mercury MLH

Compleet vaarklaar

Incl. anker, landvasten fenders, motorslot, bootslot met staalkabel, toplichtje, externe tank en registratie.

Sites van Whaly, River en Honda:
https://www.whaly.com/nl
https://riverboats.no
https://www.honda.nl/marine/products/help-me-choose.html

De boten zijn na afloop van Nawaka (18 augustus) direct mee te nemen of later op te halen in Zeewolde. Alle motoren zijn langstaart en passen daarmee ook achter een lelievlet. Meer weten of heb je interesse? Laat het weten via hulpboot@nawaka.scouting.nl.