Headerafbeelding

Samen op ontdekking in Floriade Expo 2022

Op zoek naar een avontuurlijk dagje uit voor jouw Scoutinggroep? Dan mag je Floriade Expo 2022 echt niet missen! In het 60 hectare grote Floriade-park ontdek je groene oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken op het gebied van groen, voeding, gezondheid en energie.

Een spectaculair ritje met de kabelbaan, een wereldreis langs alle landen op de expo, op ontdekking gaan in The Green House, een bezoekje brengen aan Floris de bever of deelnemen aan de Floriade Kids Expeditie. Je beleeft het allemaal bij Floriade. Een uniek en betaalbaar uitje voor jouw speltak!

Floriade Expo 2022 vindt vanaf 14 april 2022 t/m 9 oktober 2022 plaats in Almere, centraal gelegen in Nederland. Floriade is gemakkelijk te bereiken op verschillende manieren.

Groepen vanaf 15 personen

Kind 4 t/m 12 jaar €9,00 - 1 begeleider per 10 kinderen gratis
Kind vanaf 13 jaar €17,50 - 1 begeleider per 20 kinderen gratis

Extra begeleider €9,00 - Kind 4 t/m 12 jaar begeleider
Extra begeleider €17,50 - Kind vanaf 13 jaar begeleider

Van op avontuur gaan, krijg je trek en ook de leiding is er op een gegeven moment wel aan toe om even te gaan zitten. Daarom bieden we bij Floriade een gezonde lunch aan! Reserveer je lunchvoucher tijdens het boekingsproces. Bij de horecagelegenheden op het park kun je op de dag zelf koffie, thee en andere hapjes en drankjes kopen. Het is ook toegestaan om je eigen lupa (lunchpakket) mee te nemen.