Headerafbeelding

Tapawingo

De blokhut van scouting Tapawingo is beschikbaar om te huren, op momenten dat we er zelf geen gebruik van maken. Onze blokhut ligt op een prachtige locatie aan de rand van de Veluwe in Gelderland en is geschikt voor groepen tot 50 personen. Ligging en voorzieningen Onze blokhut ligt aan de rand van de Veluwe omringt door bos en een eigen terrein van ruim een hectare. Verder heeft ons gebouw de volgende voorzieningen: - Drie grote speel- of slaaplokalen - Keuken met industriebrander en vier gaspitten (let op: géén keukeninventaris) - Vier toiletten en drie douches - Twee grote wasbakken - Open haard - Twee kampvuurkuilen - Voldoende ruimte voor zowel vendel- als patrouilletenten - Veel speelruimte of bos Doelgroep Onze blokhut is te huur voor scoutinggroepen, scholen en jeugdverenigingen. Het is dus niet mogelijk ons gebouw te huren voor feestjes of familieweekenden. De maximale groepsomvang is 50 personen, ons gebouw is helaas niet rolstoelvriendelijk. Verhuurperiode Ons gebouw wordt in de zomermaanden (juli, augustus) fulltime verhuurd. Voor andere perioden is het gebouw alleen mogelijk ons gebouw te huren als er geen opkomsten plaatsvinden, wat dus inhoudt dat weekendverhuur alleen mogelijk vanaf zaterdagavond 17:00 uur. Let op: in de winterperiode (1 november t/m 31 maart) zijn de douches niet beschikbaar. Indien jullie geïnteresseerd zijn adviseren we even op onze website, www.tapawingo.nl/verhuur, te kijken. Daar is zeer veel informatie over ons gebouw, de omgeving en de huurprocedure te vinden.

Adres Veldkantweg 8C
6961HJ Eerbeek