Headerafbeelding

Partnership Scouting Nederland en Postcode Loterij verlengd

Scouting Nederland is blij en trots zich voor de komende vijf jaar opnieuw partner van de Postcode Loterij te mogen noemen. Sinds 2014 ontvangt Scouting Nederland jaarlijks een bijdrage van 500.000 euro voor het ondersteunen van groepen en, landelijke activiteiten.

Hiermee levert Scouting een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Onlangs is de samenwerking geëvalueerd, en heeft de loterij besloten de samenwerking voort te zetten. 

Marieke Rodenhuis, Hoofd Goede Doelen Postcode Loterij: ‘Wij zijn heel trots dat de Postcode Loterij dankzij haar deelnemers Scouting Nederland de komende vijf jaar weer steunt. Mede door de bijdrage van de Postcode Loterij kan Scouting Nederland haar contributie laag houden en blijft Scouting toegankelijk voor alle kinderen en jongeren.’

Over de Postcode Loterij 

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige, groene en gezonde wereld waarin we niemand uit het oog verliezen. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.