Headerafbeelding

Introductiedag voor nieuwe bestuurscoaches

Zou jij wel bestuurscoach willen worden maar heb je behoefte aan meer informatie, dan is dit je kans om een kijkje in de bestuurscoach-keuken te nemen. Of ken je iemand in je omgeving die past in het “profiel” van bestuurscoach of iemand die belangstelling heeft voor deze rol, informeer hen dan over de introductiedag. Veel groeps- en regiobesturen in het land zijn erg enthousiast over het traject bestuursontwikkeling. Jullie kunnen hen hiermee laten groeien tot een STER-bestuur wat klaar is voor de toekomst.

Op zaterdag 14 januari 2023 is er weer een introductiedag voor nieuwe bestuurscoaches. Graag nodigen we hiervoor iedereen die de rol van bestuurscoach op zou wil gaan oppakken binnen hun regio of net daarbuiten.

De introductie vindt plaats op het Landelijk Service Centrum, Larikslaan 5 te Leusden. Het programma start om 10.15 uur en loopt tot 16.00 uur. Voor de lunch wordt gezorgd.

Aanmelden kan via https://sol.scouting.nl/as/form/46409/participant/new/

We gaan deze dag actief aan de slag om het programma Bestuursontwikkeling en de rol van een Bestuurscoach daarin goed te verkennen. We besteden aandacht aan:

  1. De achtergrond en het doel van dit programma voor besturenHoe ziet een traject voor besturen eruit?
  2. De draaiboeken en tools die beschikbaar zijn voor bestuurscoaches
  3. De rol en houding van bestuurscoach om leren en ontwikkeling te stimuleren
  4. Het samen uitwisselen van ervaringen en praktische tips die we voor elkaar hebben.

Informatie

  • Van: zaterdag 14 januari 2023 10:15
  • Tot: zaterdag 14 januari 2023 16:00
Categorie: Landelijke training of bijeenkomst