Headerafbeelding

Bemiddelingsdag

Zaterdag 24 Juni: dé dag voor leren en ontmoeten op het gebied van bemiddelen! We zien en spreken jou dan graag. De bedoeling is om landelijk opererende ‘oude rotten in het vak’ te laten kennismaken met nieuwe bemiddelaars. En met en van elkaar te leren.

De ochtend is gereserveerd voor de ‘oude rotten in het vak’. Met hen gaan we een aantal praktische dingen bespreken. In de middag gaan we aan de slag met het ‘echte werk’. Dan gaan we met oud en jong, ervaren en minder ervaren bemiddelaars leren van de praktijk. Hoe komt een zaak bij ons binnen. Waar lopen we tegenaan? Hoe pakken we het op? Wie gaan er met een zaak aan de slag. En tegen welke lastige zaken kan je dan aanlopen. En het meest belangrijk: op welke manieren kan je daarmee omgaan. Geen situatie is hetzelfde en elke aanpak is maatwerk. Dat maakt bemiddelen zo boeiend. En dat maakt dat we zo ontzettend veel van en met elkaar kunnen leren. En om van jou te kunnen leren, is het belangrijk dat je er bent.

Het LSC (Larikslaan 5, 3833 AM Leusden) is de plaats waar we elkaar treffen. We hebben een ruimte gereserveerd op de benedenverdieping.

Het programma

13.00 uur - Inloop
13.30 uur – 14.00 uur - Spel
14.00 uur – 14.30 uur - Parallelprogramma (ervaren en minder ervaren bemiddelaars)
14.30 uur - Korte pauze
14.45 uur – 16.00 uur - Casuïstiek: Leren aan de hand van een praktijksituatie
16.00 uur - Afsluiten met een hapje en een drankje

Aanmeldingen ontvangen we graag voor maandag 19 juni via bemiddeling@scouting.nl. Ken je mensen die bemiddelen of het willen leren: nodig ze uit en neem ze mee!
Hoe meer bemiddelaars er zijn en we kennen, des te beter. Graag tot zaterdag 24 juni!

Informatie

  • Van: zaterdag 24 juni 2023 09:30
  • Tot: zaterdag 24 juni 2023 16:00
Categorie: Landelijke training of bijeenkomst