fotolijn

Bever-Doe-Dag

Ieder jaar kan er in de verschillende regio's een Bever-Doe-Dag worden georganiseerd voor alle bevers uit de regio. Om de regio's bij de organisatie van deze dag te ondersteunen, wordt ieder jaar een spelbrochure ter beschikking gesteld.

Thema 2017

In 2017 is het thema (de speldraad) van de Bever-Doe-Dag 'Binnenstebuiten'. Fleur Kleur vraagt de bevers om te helpen al haar spullen naar buiten te brengen. Ze wil in haar woonkamer namelijk een toneelstuk opvoeren. Hoe meer spullen er op het dorpsplein komen te staan, hoe meer bewoners komen meehelpen. Dan vindt Rebbel het binnen veel te klein. Buiten kunnen veel meer mensen komen kijken een meedoen! Er zijn vast ook nog wel bevers die willen optreden. Klik hier om de spelbrochure voor de Bever-Doe-Dag 2017 te downloaden.

Ben jij regio-organisator?

Regioactiviteiten zijn groter en uitdagender dan activiteiten die bevers normaal in hun eigen groep doen. Als regio-organisator heb je een grote rol bij de organisatie van deze activiteiten. Op de pagina voor regio-organisatoren vind je informatie over de functie, het ontwikkelen van je competenties en het behalen van je kwalificatie als regio-organisator.