fotolijn

Bever-Doe-Dag

Ieder jaar kan er in de verschillende regio's een Bever-Doe-Dag worden georganiseerd voor alle bevers uit de regio. Om de regio's bij de organisatie van deze dag te ondersteunen, wordt ieder jaar een spelbrochure ter beschikking gesteld.

Thema 2018

Het thema (de speldraad)  en activiteiten staan dit jaar in het teken van ‘Opposites Attract’. Tijdens deze Bever-Doe-Dag vraagt Professor Plof de bevers om de vele tegenstellingen die er zijn te ontdekken. Hij heeft namelijk een selfie gemaakt, maar bij het afdrukken via zijn computer komt er iedere keer een foto van Noa uit de printer. Waarom worden Professor Plof en Noa met elkaar verwisseld? En welke tegenstellingen zijn er nog meer te ontdekken?

  Klik hier om de spelbrochure voor de Bever-Doe-Dag 2018 te downloaden .

Ben jij regio-organisator?

Regioactiviteiten zijn groter en uitdagender dan activiteiten die bevers normaal in hun eigen groep doen. Als regio-organisator heb je een grote rol bij de organisatie van deze activiteiten. Op de pagina voor regio-organisatoren vind je informatie over de functie, het ontwikkelen van je competenties en het behalen van je kwalificatie als regio-organisator.