Bever-Doe-Dag

Ieder jaar kan er in de verschillende regio's een Bever-Doe-Dag worden georganiseerd voor alle bevers uit de regio. Om de regio's bij de organisatie van deze dag te ondersteunen, wordt ieder jaar een spelbrochure ter beschikking gesteld.

Thema 2019

Via de nieuwe speldraad, The Final Frontier, willen we jeugdleden prikkelen om zich te ontwikkelen door vernieuwende en uitdagende activiteiten. Met behulp van Scoutingtechnieken en moderne technieken verkennen ze de wereld voorbij hun eigen grenzen. Zo komen ze meer te weten over Scouting wereldwijd en andere culturen. Bij de bevers heeft Stanley Stekker nieuwe robots gemaakt. Elke robot lijkt op een bewoner uit Hotsjietonia, alleen heeft Stanley de robots nog niet onder controle en de afstandsbediening werkt niet! Stanley vraagt de bevers hem te helpen bij het repareren van de robots. Gaat het ze lukken?

Klik hier om de spelbrochure voor de Bever-Doe-Dag 2019 te downloaden.

Ben jij regio-organisator?

Regioactiviteiten zijn groter en uitdagender dan activiteiten die bevers normaal in hun eigen groep doen. Als regio-organisator heb je een grote rol bij de organisatie van deze activiteiten. Op de pagina voor regio-organisatoren vind je informatie over de functie, het ontwikkelen van je competenties en het behalen van je kwalificatie als regio-organisator.