Headerafbeelding

Gilwell B549 Zomertraining 2021

Tijd voor avontuur, tijd voor jouw Gilwell!

Bij Scouting werk je vaak samen in een team of in een groep. Goed samenwerken en communiceren is dan ook heel belangrijk. Dit kun je natuurlijk leren, bijvoorbeeld tijdens een Gilwell-training. In een Gilwell-training krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en drijfveren, en zo leer je jezelf beter kennen. Tijdens een Gilwell-training kies je zelf in welke mate en wanneer jij uitdagingen aangaat en leer je aan de hand van drie kernwoorden: Ontmoeten, Ontdekken en Ontwikkelen.

Gilwell Zomer editie 2021

We mogen weer! Eindelijk weer echt scouting, zoals we dat al ons hele leven doen. We hebben lange tijd in een kleine bubbel gezeten, in een soort winterslaap . Mijmerend over wat we allemaal hadden en ineens missen. Nu is het tijd om deze zomer wakker te worden en weer te starten! We gaan de zomer vieren. Deze zomer gaan we weer op pad, het is tijd voor jouw Gilwell. Kamperen in een tent, met elkaar genieten van het kampvuur, echte scouting activiteiten doen in een setting van bos maar ook zon, zee en strand.

Gilwell staat voor ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen. Wat hebben wij een zin om weer eens mensen te mogen ontmoeten en nieuwe dingen te mogen ontdekken, omdat dit weer kan en mag! En dat ontwikkelen krijg je er als bonus bij cadeau. Ga met ons mee om dit magische moment te beleven.

Kom uit je bubbel tijdens de Gilwell 2021 zomereditie training! Schrijf je hier in voor de eerste post lockdown Gilwelltraining.

21-28 augustus 2021
Ergens in Nederland
€325,-*
Opgave via SOL

Informatie

  • Van: zaterdag 21 augustus 2021 09:00
  • Tot: zaterdag 28 augustus 2021 17:00
Categorie: Landelijke training of bijeenkomst