fotolijn

Word donateur van het Scouting Nederland Fonds

Heeft u een warme band met Scouting en wilt u bijdragen aan de ontwikkeling van meiden en jongens in Nederland? Word dan donateur! Als donateur van het Scouting Nederland Fonds geeft u Scoutinggroepen een steuntje in de rug en draagt u bij aan het realiseren van mooie projecten en de ontwikkeling van het Scoutingspel. U kunt direct donateur worden.

Het Scouting Nederland Fonds heeft geen winstdoelstelling en stelt zich ten doel het Scoutingspel in Nederland in de ruimste zin van het woord te bevorderen en te ondersteunen. Per jaar honoreert het Scouting Nederland Fonds diverse aanvragen van Scoutinggroepen om bijvoorbeeld een mooi project ten uitvoer te brengen, groepen te helpen na een brand of vandalisme of ondersteuning bij het bouwen van een nieuw clubhuis.

Meer weten over het Scouting Nederland Fonds? Download dan het beleidsplan , bekijk de gehonoreerde projecten of meld u hieronder direct aan als donateur.

 

Wat krijgt u als donateur?

Uw bijdrage als donateur maakt veel mogelijk. Dat stellen wij enorm op prijs. Graag houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in de vereniging en hoe uw bijdrage jongens en meiden kansen geeft zich te ontwikkelen. U ontvang van ons vier keer per jaar de Scouting Nederland nieuwsbrief per e-mail en jaarlijks een speciaal verslag met daarin aandacht voor de gesteunde projecten en Scoutinggroepen. Daarnaast nodigen wij u ieder jaar uit om een Scoutingevenement te bezoeken en ontvangt u speciale cadeau-aanbiedingen van de ScoutShop.

Eenmalige gift, schenken of nalaten

U kunt naast het donateurschap, ook kiezen Scouting te steunen met een eenmalige gift of door het schenken of nalaten van een bijdrage.

Meer informatie

Heeft u vragen over uw donateurschap of wilt u uw donatie wijzigen of stopzetten? Neem dan contact op met Scouting Nederland.