fotolijn

Verhuurmodule

Documenten

Accommodatiegids voor externe organisaties

Accommodatiegids voor externe organisaties

Externe organisaties (niet-Scoutingorganisaties) kunnen ook opgenomen in de accommodatiegids. Deze beknopte handleiding helpt deze organisaties in verschillende stappen door het aanmeldproces. Invoeren van de gegevens kan pas nadat een account is verkregen door het invullen van een machtigingsformulier

Stappenplan inrichten verhuurorganisatie Scouts Online

Stappenplan inrichten verhuurorganisatie Scouts Online

Scouts Online biedt Scoutinggroepen en –terreinen de gratis mogelijkheid tot gebruik van eenprofessioneel boekingssysteem voor de verhuur van hun gebouwen en terreinen. Hetverhuursysteem is gekoppeld aan de andere modules binnen Scouts Online, zodat definanciële afhandeling bijvoorbeeld eenvoudig geregeld kan worden. Scoutingorganisaties diegebruik maken van het verhuursysteem bieden zoekende scouts en niet-scouts in deaccommodatiegids de mogelijkheid direct online te reserveren. Dit stappenplan helpt je bij het inrichten van een verhuurorganisatie voor je groep.

Handleiding verhuursysteem

Handleiding verhuursysteem

Deze handleiding is bedoeld om Scoutinggroepen te helpen met de administratieve verwerking van de verhuur van hun gebouw. De handleiding is voornamelijk bedoeld voor de verhuurder van de groep. Hierin staat in beschreven hoe je een verhuurorganisatie in het boekingssysteem opzet, hoe je een reservering afhandelt en waar je op moet letten.

Je gebouw in de accommodatiegids (handleiding)

Je gebouw in de accommodatiegids (handleiding)

De accommodatiegids laat gegevens zien van de locaties die bij je organisatieonderdeel horen en de accommodaties, gebouwen of kampeervelden, die op deze locatie aanwezig zijn. Een organisatie kan meerdere locaties hebben en op een locatie kunnen meerdere accommodaties aanwezig zijn. Scouts en niet-scouts kunnen in de accommodatiegids snel en gemakkelijk accommodaties en terreinen vinden en direct boeken.

Downloads