Vind een groep in de buurt

Voor ouders & verzorgers

Iedere week leren kinderen bij Scouting allerlei nieuwe dingen! Door het doen van uitdagende activiteiten, ontwikkelen meiden en jongens zich steeds verder. Bij de welpen gaan kinderen met Shanti en Mowgli de jungle in, waar ze spannende avonturen beleven. Vind je het belangrijk dat je kind ontzettend veel plezier heeft en dat hij of zij daar stiekem ook nog iets van leert? Dan is Scouting misschien wat voor jouw kind. Je beleeft Scouting natuurlijk pas echt door mee te doen. Vind een groep bij jou in de buurt en laat je kind een keertje meedraaien met een opkomst.

Zit jouw kind al op Scouting, maar heb je vragen over Scouting? Bijvoorbeeld over het spelen in thema, de kleding die je kind op Scouting draagt of insignes. Op deze pagina vind je de belangrijkste dingen voor welpenouders!

Delen op: