Spreekbeurt

Ga jij je spreekbeurt houden over Scouting? Dan vind je hier allemaal handige dingen die je kunt gebruiken voor een spreekbeurt.

Het spreekbeurtpakketwelpenpakket

Vind je het leuk om je klas te versieren, je klasgenoten nog een leuk Scoutingcadeautje te geven en wil je ook nog veel meer informatie? Bestel dan het spreekbeurtpakket bij de ScoutShop, met daarin:

• een poster met leuke foto’s van Scouting, die kun je in de klas ophangen
  • op de achterkant van de poster staan interessante weetjes over Scouting in Nederland en in de rest van de wereld, handig voor de voorbereiding
  • tips over het houden van een spreekbeurt
  • een speciale spreekbeurtkaart waar je juf of meester je cijfer op kan zetten, zodat je een mooie spreekbeurtbadge kunt verdienen
  • een leuke Scoutingpagina vol uitdagingen die je kunt kopiëren voor je klasgenoten
  • het Scouting Magazine met daarin het katern Scouty
  • en bovendien foldermateriaal en een cadeautje dat je kunt uitdelen aan je klasgenoten.

button_we

Wist je dat er een speciaal spreekbeurtpakket is voor waterscouts? Klik daarvoor hier! Ben je ouder dan 11 jaar? Kies dan het spreekbeurt-/werkstukpakket voor scouts (11-15) jaar).

Downloads voor je spreekbeurt

We hebben verschillende filmpjes die je kunt bekijken op YouTube. Heeft jouw klas een digibord en verbinding met internet? Dan kun je ook vanuit de klas het filmpje bekijken. Vraag je juf of meester om je te helpen en onthoud de website goed.

ppt_weWil je een powerpointpresentatie geven? Dan hebben wij alvast een begin voor je gemaakt. Misschien kan iemand je helpen om hem precies zo te maken zoals jij het wilt hebben. Voeg er informatie over Scouting aan toe en ook leuke dingen over je eigen Scoutinggroep.

In het pdf-bestand staat heel veel informatie over Scouting  in Nederland en in andere landen.

Wil je nog meer weten? Kijk dan eens verder op scouting.nl. Er zijn ook verschillende boekjes over Scouting te vinden in de bibliotheek.

Spreekbeurtbadge

Spreekbeurt-badge_lowressite2Je kunt ook een mooie spreekbeurtbadge verdienen. De aanvraagkaart zit ook in het spreekbeurtpakket, maar je kunt hem ook hier downloaden van de website . Laat je juf of meester hem invullen. Stuur hem terug naar Scouting en wij zetten je cijfer hier op de site. En om te laten zien hoe trots we zijn dat jij een spreekbeurt hebt gehouden, sturen wij je ook een mooi spreekbeurtbadge, voor op je Scoutfit

Spreekbeurttoppers!

Wij zijn heel trots op de volgende scouts die een geweldige spreekbeurt hebben gehouden.

button_we_toppers

Delen op: