LOSA

Het LOSA is dé landelijke ontmoetingsdag voor alle Scouting Academy-vrijwilligers op groeps-, regio- of landelijk niveau.Het LOSA wordt een keer per jaar georganiseerd door het landelijk team Scouting Academy. Het is een plek om te netwerken, ervaringen te delen en je te laten inspireren bij verschillende workshops. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om je deskundigheid een boost te geven. De deelnemers aan het LOSA zijn vooral groeps-, regio- en landelijke vrijwilligers die binnen Scouting Academy actief zijn (praktijkbegeleiders, praktijkcoaches, trainers, instructeurs, vakopleiders en opleiders).

LOSA

Het eerstvolgende LOSA vindt plaats op zaterdag 20 mei 2017. Houd de site in de gaten voor verdere informatie.

Op zaterdag 4 juni vond het jaarlijkse LOSA plaats. Download hier het verslag van deze inspirerende dag.

ROSA's

De eerstvolgende vier ROSA's (Regionaal Overleg Scouting Academy) zijn dit jaar op de volgende data:

• 7 november in Amstelveen
  • 23 november in Eindhoven