Headerafbeelding

Win kaarten voor jouw welpenspeltak voor Freek Vonk Live – “Rovers in de Rimboe”

In de show ‘Rovers in de Rimboe’ neemt Chief scout Freek Vonk je mee op reis. Met adembenemende video’s en spectaculaire verhalen beleef je de avonturen die hij het afgelopen jaar over de hele wereld heeft meegemaakt, en maak je kennis met alle bijzondere dieren die hij tijdens zijn reizen is tegengekomen. De familievoorstelling, voor alle leeftijden, is niet alleen spannend, maar ook reuze leerzaam! Jij maakt dus kans om met jouw welpen naar de show op 2 mei te gaan!

Hoe maken we kans?

  1. Bouw een zo creatief mogelijke hindernisbaan in de buitenlucht;
  2. Leg de klimmende welpen in Scoutfit vast op video;
  3. Post je video op de Instagramfeed van je Scoutinggroep (zorg dat deze openbaar is) met de hashtag #welpennaarfreekvonklive #freekvonk. Doe dit uiterlijk 17 april;
  4. De meest creatieve welpenspeltak wint!

#winning

De winnende welpenspeltak maken we op 20 april bekend via deze pagina en op de Scouting Nederland Instagram. We nemen contact op met de winnaar via de Insta DM. En zorg ervoor dat het aantal welpenleden/-leiding in Scouts Online klopt.

Praktisch

Op dinsdag 2 mei om 17.00 uur kun jij met de hele welpenspeltak genieten van de show in AFAS Live in Amsterdam. Vervoer van en naar AFAS Live regel je zelf. De tickets ontvang je een paar dagen voorafgaand aan de show.