Praktijkbegeleiders

Zoek jij een tool welke jou kan helpen bij het uitvoeren van je functie binnen Scouting Academy en waar je alles overzichtelijk hebt in een map? Heb je geen zin in eindeloos zoeken, maar wil je doelgericht bladeren en heb je geen zin om alles te printen? Dan is deze Toolkit geschikt voor jou! Je vindt in een ringbandmap alles wat er is om jou functie zo goed mogelijk uit te voeren.

Praktische informatie

Hoe lang ben je er mee bezig?  Het hele handboek lezen duurt 2 uur / het gebruik zolang je praktijkbegeleider bent ;)
Waar kan ik meer informatie vinden?  Op deze webpagina kun je meer lezen
Zijn er kosten aan verbonden? Nee

Toelichting

Het handboek bestaat uit een verzameling infobladen. De infobladen zijn per thema opgesteld met praktische informatie in de vorm van ‘tips en trucs’. Door het werken met losse infobladen kun je als praktijkbegeleider de informatie eenvoudig per thema zoeken, uitnemen en gebruiken.

Heb je na het lezen van de infobladen in dit handboek nog vragen, dan kun je daarvoor bij de praktijkcoach van jouw regio terecht. Je kunt eventueel ook een mailtje sturen naar de helpdesk van Scouting Academy (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) .