Scouting Academy-module

Overzichtelijk de ontwikkeling van je leden en vrijwillgers in de gaten houden? Met deze module krijg je overzicht over en houd je grip op wat de leden doen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dit begint bij jeugdleden met het halen van insignes tot en met het volgen van een Gilwell certificaat.

Hoe lang ben je er mee bezig?  Afhankelijk van het soort kwalificatie
Waar is het verkrijgbaar? Scouts Online
Waar kan ik meer informatie vinden?  Hier vind je handige downloads over het gebruik van deze tool

Toelichting

Scouting biedt aan iedereen die lid is, heel veel manieren om je te ontwikkelen. Via deze module kan je die ontwikkeling ook registreren, zodat je weet wat iemand in huis heeft. Dit begint al bij de jeugdleden. Insignes die zijn gehaald kunnen door de teamleider worden geregistreerd.

Als je je als vrijwilliger in gaat zetten, dan zijn er ook allerlei kwalificaties die je kan halen om zo goed mogelijk bij te dragen aan het spel van Scouting. De kwalificaties die je als leiding hebt behaald, worden door de praktijkbegeleider en praktijkcoaches geregeld. Er zijn ook kwalificaties die voor niet-leidinggevenden van toepassing zijn. Er zijn afspraken over wie bij welk soort kwalificatie dit ook kan registreren in Scouts Online. Soms zijn hier zelfs meer dan een persoon bij betrokken.