Vrijwilligers Tool - Vaarroute CWO

Weet jij vanaf welke leeftijd je examen kan doen voor CWO Kielboot 1? Of wanneer jij eigenlijk Instructeur niveau 2 kan worden? Check de vaarroute en je hebt je antwoord. Binnen Scouting werken wij met het CWO-systeem, een opleidingssysteem met als doel een uniform diplomasysteem voor vrijwillige vaaropleidingen in te richten en in stand te houden. Zo zijn er opleidingen en diploma’s voor bijna elke watersportdiscipline.

Hoe lang ben je er mee bezig?  Erg kort
Waar kan ik meer informatie vinden?  Op deze webpagina kun je meer lezen

Toelichting

Scouting is aangesloten bij CWO en kent een aantal disciplines waar van zij gebruikt maakt met dit opleidingssysteem. Om duidelijk te laten zien wanneer je welke examen kan doen en met welk discipline heeft Scouting Academy deze vaarroute ontwikkeld samen met een aantal vrijwilligers uit de admiraliteiten.

Elke waterscoutinggroep heeft medio januari 2019 een grote poster ontvangen. Wil jij graag nog een gratis poster, dan kun je deze aanvragen of heb je vragen over CWO dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.