Tool - Trainingsmodule Scouts Online

Op zoek naar een handige manier om inschrijfformulieren te maken voor een training? En dat je daarna ook handig de kwalificatie kan toekennen? Via deze tool kunnen deelnemers zich registreren voor trainingen en trainingsbeheerders kwalificaties kunnen toekennen aan deze deelnemers.

Praktische informatie

Hoe lang ben je er mee bezig?  10 minuten per inschrijfformulier, daarna een paar minuten per deelnemer.
Waar is het verkrijgbaar? Scouts Online
Waar kan ik meer informatie vinden?  Hier kun je de handleiding vinden.

Toelichting

Deze module is een uitbreiding op de evenementenmodule. Je maakt inschrijfformulieren voor trainingen, waarbij je ook diverse criteria kunt aangeven waaronder of leden én niet-leden kunnen inschrijven en voor wie de training is bedoeld. Je kunt tevens aangeven welke kwalificaties de deelnemers met deze training kunnen behalen. Na afronding van de training kan in deze module worden aangegeven wie de kwalificatie behaald heeft.

Verantwoordelijk voor het mogelijk maken van deze inschrijvingen? Volg bijvoorbeeld een SOL-training die een paar keer per jaar wordt gegeven.