Tool - Toolkit regio Scouting Academy

Zoek jij een tool welke jou kan helpen bij het uitvoeren van je functie binnen Scouting Academy en waar je alles overzichtelijk hebt in een map? Heb je geen zin in zoeken maar wel vinden en geen zin om alles te printen? Dan is deze Toolkit geschikt voor jou! Je vindt in een ringbandmap alles wat er is om jouw functie zo goed mogelijk uit te voeren.

Hoe lang ben je er mee bezig?  Het hele handboek lezen duurt 2 uur
Waar kan ik meer informatie vinden?  Op deze webpagina kun je meer lezen
Zijn er kosten aan verbonden? Alleen verzendkosten

Toelichting

De toolkit gaat over Scouting Academy en is voor regiomedewerkers. De map bevat alle materialen die je nodig hebt om goed je rol te vervullen als trainer, praktijkcoach, instructeur en anderen die zich voor Scouting Academy in de regio inzetten.

De ringband bestaat uit een verzameling infobladen. De infobladen zijn per thema opgesteld met praktische informatie in de vorm van ‘tips en trucs’. Door het werken met losse infobladen kun je de informatie eenvoudig per thema zoeken, uitnemen en gebruiken. Wil je niet de hele toolkit of ben je nieuwsgierig naar de inhoud? Deze is geheel te vinden op de website als download.

Heb je nog vragen, dan kun je daarvoor bij de opleider die jouw regio begeleidt, terecht. Je kunt eventueel ook een mailtje sturen naar de helpdesk van Scouting Academy (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).