i-Lead

Meer weten over diversiteit en hoe je succesvol een divers team kunt leiden? I-support is de tweede module van i-Lead, de leiderschapstraining en training voor persoonlijke ontwikkeling aangeboden door WAGGGS. Deze module onderzoekt leiderschap vanuit een teamperspectief en concentreert zich op de vaardigheden en kennis die nodig zijn om een team succesvol te leiden.

Wat is de tijdsbesteding? 6 x 20 minuten
Wanneer kan ik meedoen? Wanneer je wil
Waar kan ik meer informatie vinden?

Op welke manier kan ik het leren? i-Lead is een e-learning leiderschapstraining voor leden en niet-leden van Scouting

Aan het einde van deze module kun je:

• • de term 'diversiteit' definiëren
  • • de voordelen van diversiteit uitleggen aan een team
  • • de juridische en ethische kaders beschrijven rondom het niet discrimineren van teamleden
  • • de rol van een leider in een divers team uitleggen

Je maakt een online account aan en daarna kun je direct beginnen. Het is een e-learning training dus je kunt zelf bepalen wanneer je welke module of module-onderdeel volgt.