Tool - Middelen 'Laat je uitdagen!'

Is ledenwerving ook 'hot issue' in jouw groep? Op zoek naar hulpmiddelen om leden en kaderleden te werven? Wil je de naambekendheid van je groep en Scouting vergroten? Voor alle doelgroepen zijn een reeks wervingsproducten ontwikkeld, waar je als groep op jouw manier mee aan de slag kunt. Laat je uitdagen! prikkelt om uitgedaagd te worden en kan daardoor op allerlei manieren worden ingezet.

Waar is het verkrigbaar? Hier te downloaden
Waar kan ik meer informatie vinden? Hier kun je meer informatie vinden

Toelichting

Ledenwerving is een 'hot issue'. Daarom is voor alle doelgroepen een reeks wervingsproducten ontwikkeld, waar je als groep op jouw manier mee aan de slag kunt. Deze producten helpen niet alleen bij de werving van jeugd- en kaderleden, maar dragen ook bij aan de bekendheid van Scouting.

Laat je uitdagen! prikkelt om uitgedaagd te worden en kan daardoor op allerlei manieren worden ingezet. Er zijn veel producten beschikbaar voor zowel voor het werven van jeugdleden als het werven van kaderleden, zodat je zelf invulling kunt geven aan werving.

Denk aan folders die je als halffabricaat kunt aanpassen voor je eigen groep. Denk aan fotomaterialen en lettertypes waardoor je een moderne uitstraling krijgt. Denk aan voorbeelden van banners.