Trots en zichtbaarheid tool - ScoutingApp

Belangrijke informatie makkelijk beschikbaar stellen? Korte berichten snel verspreiden? De betrokkenheid bij de groep vergroten? De ScoutingApp is een extra communicatiemiddel waarmee je ouders, leden, vrijwilligers en zelfs nieuwe leden kunt bereiken. Altijd en overal.

Praktische informatie

Hoe lang ben je er mee bezig? Wisselend, in een paar uurtjes kun je de basis hebben staan en is het alleen nog onderhouden.
Waar is het verkrijgbaar? In de communicatieportal van Scouting Nederland op portal.scouting.nl
Waar kan ik meer informatie vinden? Hier vind je meer informatie

Toelichting

Deze tool is gratis beschikbaar voor alle Scoutinggroepen en biedt de mogelijkheid tot het delen van zowel serieuze informatie als leuke weetjes. De app beheer je eenvoudig via portal.scouting.nl. Je kunt daar actuele informatie invoeren, publiceren en ook de statistieken bekijken. Onder andere foto’s, de groepsagenda, nieuwsberichten en Scouts Online kun je in de app beschikbaar maken. Je Scoutinggroep is gemakkelijk te vinden in de ScoutingApp door te zoeken op naam of woonplaats. Door de mogelijkheid tot het versturen van pushberichten is het snel informeren van leden mogelijk.