Trots en zichtbaarheid tool - Scouting Nederland Nieuwsbrief

Op zoek naar een hulpmiddel om externe partijen te laten zien wat Scouting voor de Nederlandse samenleving betekent? De Scouting Nederland Nieuwsbrief kun je gebruiken ter ondersteuning bij gesprekken met bijvoorbeeld de gemeente. Om de meerwaarde van Scouting te laten zien en waar de vereniging Scouting Nederland mee bezig is.

Praktische informatie

Waar is het verkrijgbaar? Hier kun je de nieuwsbrief vinden en je aanmelden om de meest actuele versie van de digitale versie te ontvangen.

Toelichting

De Scouting Nederland Nieuwsbrief komt drie keer per jaar uit. Scouting Nederland stuurt de Scouting Nederland Nieuwsbrief naar Eerste en Tweede Kamerleden, wethouders, actualiteitenprogramma's en (sociaal-)maatschappelijke organisaties.