Trots en zichtbaarheid tool - Scouting Magazine

Je eigen ledenblad vol nieuws en inspiratie? Inspiratie voor je opkomsten? Op de hoogte van landelijke activiteiten? Nieuwsgierig naar wat er speelt binnen de vereniging? Vier keer per jaar ontvangen alle leden van Scouting Nederland het Scouting Magazine.

Hoe lang ben je er mee bezig? Dat hangt er vanaf hoe enthousiast je hem leest
Waar is het verkrijgbaar? Bij onze leden valt hij automatisch op de mat, je kunt hem hier ook downloaden: https://www.scouting.nl/downloads/ondersteuning/communicatie/scouting-magazine
Waar kan ik meer informatie vinden? Hier vind je meer informatie.

Toelichting

Het magazine biedt ideeën voor opkomsten voor elke speltak, maar ook activiteiten waar leden thuis mee aan de slag kunnen als ze dat leuk vinden. Elke speltak heeft een eigen katern met rubrieken afgestemd op de leeftijd van de leden. Zo heb je de Beverpost, de Scouty voor de welpen, Flitz voor de scouts, Ixixel voor de explorers en de Tijdrover voor de roverscouts.

Vrijwilligers blijven middels het Scouts Info katern op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen onze vereniging en vinden nieuws over bijvoorbeeld trainingen of tools die voor hen ontwikkeld zijn.

Daarnaast is het mogelijk voor groepen om een eigen katern te vullen met nieuws van de groep. Zie hiervoor de informatie over de middenkaternen.