Trots en zichtbaarheid tool - Middenkaternen Scouting Magazine

Als Scoutinggroep je eigen magazine? Wil je informatie over je eigen groep delen? Je maakt je eigen persoonlijke groepsmagazine in het midden van het Scouting Magazine dat 4 keer per jaar uit komt. Op die pagina’s kun je informatie plaatsen die alleen voor jouw groep relevant is. Je eigen mini-magazine.

Hoe lang ben je er mee bezig? Verschilt per groep
Waar is het verkrijgbaar? portal.scouting.nl
Waar kan ik meer informatie vinden? Hier vind je meer informatie

Een eigen groepsmagazine in het Scouting Magazine?

Je kan je eigen 4 pagina’s vullen met allemaal informatie en natuurlijk leuke actiefoto’s van je groep.

Na inloggen in de portal, vul je je eigen pagina’s met de inhoud van jullie groep. Na het checken en goedkeuren, worden ze gedrukt in het middenkatern van het Scouting Magazine en vallen ze bij jouw leden op de mat.

Let op de deadlines, lees de instructie zorgvuldig door en lees de ‘veel gestelde vragen’.

Alle Contactpersonen Communicatie krijgen de deadlines sowieso gemaild via de nieuwsbrief.